Erdal Özyağcılar, Şaman Dini

Erdal Özyağcılar, Şaman Dini

Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, bir programda yaptığı açıklamada Şaman dinine inandığını söyledi.

Türk sinemasının usta oyuncusu Erdal Özyağcılar, Özyağcılar, bir dönem komada yattığını ve inandığı dini de ilk kez açıkladı.

'BİZİMKİLER' DİZİSİNİN HAYATINDAKİ ÖNEMİNİ VURGULADI1989 yılında yayınlanan rol aldığı "Bizimkiler" dizisinin kendisi için çok önemli olduğunu vurgulayan Erdal Özyağcılar, dizi oyunculuğunun başlangıcını şu sözlerle anlattı;Müjde Ar, Şener Şen, Uğur Yücel'in rol aldığı 'Arabesk' filminde Uğur Yücel'in rolünü bana yazılmıştı, o rol benimdi. 'Ben oynayacağım' demiştim fakat o günlerde Güner Namlı, 'Erdal dizi yapıyoruz, 'Bizimkiler' dizisi.
 
Üç kişi düşünüyoruz. Biri Macit Koper, biri sen, diğeri Şener Şen' dedi. 'Tamam' dedim. "Ama Şener 'Arabesk' filminde oynuyor. 'O zaman Macit ile konuşacağız' dediler. Sonra bana ısrar ettiler.Öyle bir hale geldim ki ya 'Bizimkiler'deki 'Şükrü' rolüne ya da 'Arabesk' filmine 'tamam' diyeceğim. Düşündüm, taşındım, eşim Güzin'le de konuştuk. Dizi daha yeni başlıyor, çok fazla dizi de yok, bu daha hayırlı olabilir diye düşündüm.

"Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı

"ASLA PİŞMANLIĞIM OLMAZ

"Bu tercihinden dolayı pişmanlık yaşamadığını da dile getiren Özyağcılar, "Gelen rolleri iyice bir düşünürüm. Asla bir pişmanlığım olmaz" şeklinde konuştu.Usta Oyuncu Erdal Özyağcılar, Şaman Dinine İnandığını Açıkladı"

BEN ŞAMANIM

"Şaman olduğunu söyleyen Erdal Özyağcılar, bunun sebebini yaşadığı anıyla anlattı. Özyağcılar,"9-10 yaşlarındayken bir bayram günü, ben hızla kendimi tırabzanlardan aşağı attım. Çenemin üstüne düştüm. Komaya girmişim. 2 gün hiç uyanmadım, ateşler içinde yandım.

Her akşam yatağımdan balonla yükseliyordum, çatı açılıyordu, gökyüzüne çıkıyordum. Bir yerlere gittim. Hatta o şamanizm kitaplarını okuduğumda 'Hepsini ben yaşadım bunların' dedim. O şaman olayı ya böyle bir olaydan sonra ya da ölüme yakınken olurmuş."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum