ERDOĞAN Açıkladı Yeni yasaklar geliyor

ERDOĞAN Açıkladı Yeni yasaklar geliyor

DİKKAT! YENİ YASAKLAR GELİYOR...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün cuma namazı sonrası kendine uzatılan mikrofonlara açıklamalarda bulundu. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yeniden koronavirüs vaka sayılarının artması hakkında açıklamalarda bulunan Erdoğan, “Halkımız yaptığımız uyarıları dikkat etmedi. Mecburan işi tekrar sıkmak durumundayız” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan kısımlar şunlar

İŞİ MECBUREN SIKI TUTMAK ZORUNDAYIZ
“Ne yazık ki uyarılarımıza halkımız ciddi manada dikkat etmedi. Dikkat edilen illerde vaka sayılarının düştüğünü gördük. Biz biraz gevşetince bu defa da başta Ankara, İstanbul olmak üzere bir anda vaka sayılarının yükselmeye başladığını gördük. Mecburen şimdi tekrar işi sıkmak zorundayız.


 
BAZI İLLERİMİZDE OLUMLU DÖNÜŞ BAŞLADI
O yüzden Bilim Kurulu, Sağlık Bakanlığı tedbirleri artırmak durumunda. Gerek toplu taşım gerek düğün nikah salonu gibi yerlerdeki yaklaşımlarımız daha kararlı hale getirdik. Bunu keyfi yapmıyoruz. Sadece halkımıza olan duyarlılığımızdandır. Halkımız bir sıkıntı yaşamasın bundan dolayıdır. Şimdi bazı illerimizde olumlu dönüş başladı.

AŞI İÇİN YILBAŞINDAN SONRA OLUMLU DÖNÜŞLER OLABİLİR
Sıkı bir şekilde devam ediyor. Özel sektör bu konuyla ilgili olarak bu çalışmalara devam ediyor. Yılbaşından sonra bazı olumlu sinyaller alacağımızı görüyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.