Erdoğan Sert Konuştu!

Erdoğan Sert Konuştu!

CUMHURBAŞKANI SERT KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan Çok Sert Çıktı: ”Sizi Kapının Önüne Koyarız!”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İl Başkanları yemeğinde konuştu.

Erdoğan’ın sözlerinden öne çıkanlar:Gezi olaylarından itibaren ardı ardına yaşadığımız hadiseler, Türkiye’yi bekleyenteh’likeleri ortaya koymuştur. Türkiye, si’yasi tarihinin en kritik sınavlarını vermektedir.

HEMEN HEMEN HER KESİME EL UZATIYORUZ

Böyle bir dönemde hiç kimse kendi çıkarlarını önde tutamaz. Kimse, kendi hı’rsı için memleketin geleceğini ateşe atamaz. Dönem, fedakarlık dönemidir.

Bizim nazarımızda vatanımızın bekasından, milletimizin birliğinden daha hayati bir kriter yoktur. Bunun için her fırsatta muhataplarımızı iş birliği çağrısı yapıyoruz. Her kesime elimizi uzatıyoruz.

Önce millet, önce memleket diyen herkesle çalışmaya hazırız. Mesele vatansa, gerisi teferruattır. Bu şuurla hareket eden herkese kapımız açık.

18 YAŞINDA AK PARTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 18. yaşının ülkeme, millete ve tüm insanlığa hayırlı olmasını Allah’tan diliyorum. Bu harekete gönlünü veren, yüreğini ortaya koyan herkese bir kez daha muhabbetlerimi gönderiyorum.

Türkiye, ayağına vurulan prangalardan bizim dönemimizde kurtuldu. Milletimiz hasretini çektiği hizmet siyasetine bizim dönemimizde kavuştu. Üniversite kapılarında gözyaşı döken başörtülü kızlarımızın, meslek liselerinin, imam hatip okullarının karşılaştığı adaletsizlikler yine bizim dönemimizde son buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İl Başkanları yemeğinde konuştu. Erdoğan, kayyum atamalarına ilişkin “Seçilmiş olmak hiç kimseye suç işleme özgürlüğü tanımaz. Milletin verdiği vergileri teröristlere, Kandil’e gönderirseniz bizde hukuk içerisinde idari kararı verip sizi kapının önüne koyarız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.