Erdoğan'dan kısıtlama açıklaması

Erdoğan'dan kısıtlama açıklaması

SON DAKİKA! CUMHURBAŞKANI'NDAN KORONAVİRÜS KISITLAMALARIYLA İLGİLİ FLAŞ AÇIKLAMA!

Cumhurbaşkanı Erdoğan basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, koronavirüs salgınına karşı maske mesafe ve temizliğin ötesinde başka salgına karşı alınabilecek bir önlem olmadığını bildirdi.

“SALGININ ZİRVESİNİ GERİDE BIRAKTIK”
Türkiye koronavirüsle mücadelede dünyaya örnek olan başarılı bir mücadele ortaya koymuştur. Milletimizin tüm ihtiyaçlarını karşılayan bir sistemle süreci yönettik. Ne hastanelerde, ne ilaçlarda ne de güvenlik de zaafiyete ve mağduriyete meydan verdik. Hamdolsun salgının zirvesini geride bıraktık.

“KISITLAMALAR BİR SÜRE DAHA DEVAM EDECEK”
Milletimizden ricamız bu güzel tablonun sürmesi, dikkati, kuralları riayeti elden bırakmamasıdır. Baş harflerinden ilhamla tamam diye ifade ettiğimiz temizlik, maske ve mesafenin ötesinde alınabilecek tedbir yoktur. Vaka ve ölüm sayılarının yeniden aşağı yöne girmiş olması sevindiricidir. Biraz daha gayret ve fedakarlıkla bu sayıları sıfıra yaklaştırmalıyız. Süren kimi kısıtlamaları bir süre daha ödememiz gereken bedeller olarak görmeliyiz. Kısıtlamalar bir süre daha devam edecek.

​​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.