Eren Üniversitesi 28 güvenlik görevlisi alımı ve büro memuru alımı yapacağını duyurdu.

Eren Üniversitesi 28 güvenlik görevlisi alımı ve büro memuru alımı yapacağını duyurdu.

Büro memuru ve güvenlik görevlisi alımlar olacağını kesinleştirerek başvuru ekranları açıldı

Güvenlik Görevlisi, Büro memuru Destek Personeli (Temizlik).

Alınacak Branş Nitelik Şartları

Temizlik Personeli Alımı: Herhangi bir ortaöğretim kurumlarından mezun olmaları. Elektrik-Elektronik teknolojisi alanından Elektrik tesisatları ve pano montörlüğü alanlardan mezun. 2020 yılı yapılan KPSS sınavı girilmiş olmak. Destek personel alanında çalışmak isteyen adaylar herhangi bir sağlıksal bozukluklar olmadığını beyan eden belge türü. E-B sınıfı ehliyet belgesine sahip olunması.

Büro Personeli Alımı: Yükseköğretim kurumlarından Büro yönetimi ve asistanlığı, büro yönetimi ve sekreterlik, 2020 yılında gerçekleştirilen kamu seçme sınavlarına katılmış olmaları gerekmektedir. Herhangi bir lisans alandan veya Muhasebe ön lisans dallarından mezun olunmaları.

Koruma ve güvenlik görevlileri alımı: Yükseköğretim kurumlarından özel güvenlik koruma dallarından mezun olmaları. 2020 Kamu seçme sınavlarına girmiş olmaları ve en az 60 puan KPSS türüne sahip olması. Erkek personel adayların mecburi askerlik görevlerini tamamlamış olmaları. Özel güvenlik temel eğitimlerini başarılı olarak tamammış olmaları. Adayların vardiyalı sistemde çalışabilmesi. Güvenlik görevine herhangi bir aksatma teşkil etmeyecek sağlıksal problemler bulunmaması. Adayların minimum 160 cm boy da olmaları gerekmektedir. Ön lisans dallarından mezun olunmaları. Ortaöğretim kurumlardan mezun olmak. 3 alan dan mezun aranmaktadır adaylara dikkatle duyurulur.

Müracaatta istenecek evrak türleri: Fotoğraflı müracaat formu, Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, Diploma ve mezuniyet bilgileri, 2020 yılı KPSS sonuç belgesi, adli sabıka kaydı, onaylı hizmet belgesi.


Başvuru tarihi ve müracaat şekli

Adaylar 26 Eylül 2022 ile 10 Ekim 2022 tarih aralığında müracaat etmeleri gerekmektedir. Adaylar başvuruları Bitlis Eren Üniversitesinde şahsen gidip başvuru yapmaları gerekmekte

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.