Erkeğe 188 BİN TL Maaş Veriyor!!

Erkeğe 188 BİN TL Maaş Veriyor!!

Her İstediğini Yapan Erkeğe 188 BİN TL Maaş Veriyor!!

Bu haberi duyanlar kulaklarına inanamıyor.. K-adının yaptığı açıklama herkesi ş’o-k etti. Her istediğini yapan erkeğe 188 BİN TL maaş verdiğini söyleyen kadın b’akın neler yaptırıyor.. Her İstediğini Yapan Erkeğe 188 BİN TL Maaş Veriyor!. Gençler arasında son dönemde yayılan ve daha çok i-l-işkide ekonomik boyutları öne çıkaran “Sugar Dadyy” akımı, bu sefer tersine döndü. 44 yaşındaki TikTok kullanıcısı Julie, sosyal medya hesabından kendisinden 15 yaş küçük erkek arkadaşıyla birlikte yaşadıklarını anlattı.

AYNI EVDE KALIYORLAR
Kadın, erkek arkadaşının her türlü ihtiyacını karşıladığını ve şu anda ilişkilerinde herhangi bir sorun olmadığını dile getirdi. Julie, erkek arkadaşının bazı şeyleri eksik yaptığında maaşını da düşürdüğünü ifade etti. Bu nedenle geçtiğimiz günlerde havuzu temizlemeyi unutan adam, eksik maaş aldı.

“OĞLUMLA KARIŞTIRILIYOR”
Julie, erkek arkadaşının oğluyla karıştırıldığını belirterek, “Bizi görenler anne ve oğlu sanıyor. Gerçeği öğrendiklerinde de büyük şaşkınlığa uğruyorlar. Üstelik ona maaş ödediğimi duyanlar ise bunun bir çılgınlık olduğunu düşünüyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.