Eski futbolcu Hakan Şükür, pişmanlığını anlattı

Eski futbolcu Hakan Şükür, pişmanlığını anlattı

Eski futbolcu Hakan Şükür, bundan 9 yıl önce başladığı siyasi hayatına yönelik, 9 yıl sonra ilk kez bir yorum yaptı.

A-BD’de ikamet eden ve Türkiye’de F-ET-Ö sebebiyle aranması bulunan Hakan Şükür, siyasete girmeyi hiç istemediğini, b-askı yaptıklarını ve bunun sonucunda büyük pişmanlık yaşadığını söyledi.

Futbol projelerini Türkiye genelinde gerçekleştirme yönünde birçok imkan vadedildiğinin altını çizen ‘cü Şükür, seçildikten sonra böyle bir şeyin mümkün olmayacğaının farkına vardığını söyleyerek; aslında siyasetin hem imajlarını, hem de şöhretlerini kullandığını fark ettiğini, siyasete girdikten yani iş işten geçtikten sonra çok pişman olduğunu sözlerine ekledi.

Hakan Şükür, şöhret olmanın; toplumun her kesminin sevdiği bir isim olarak öne çıkmanın, siyasetçiler tarafından kullanma amacıyla çok hoş bir şey olduğunu, bu konuyla ilgili onlarca teklif aldığını da sözlerine ekledi. Bu teklifler arasında Belediye Başkanlığı, milletvekilliği ve spor bakanlığı olduğunu söyledi.

Hakan Şükür, kazançlarını Türkiye üzerinde değerlendirme amaçlı tercihlerde bulunduğunu ve yurt dışına asla yatırım yapmadığını da
açıklamalarına ekledi. ‘de başladığı kafe işini batırdığını ekleyerek sözlerine devam eden Şükür, kariyerine yine futbol üzerinden devam
etme arzusunda olduğunu ekledi.

Şükür, A-BD’de Uber şoförü olarak çalıştığına dair haberlerle ilgili de açıklama yaparak, bir dönem Uber işi yapan bir arkadaşına İngilizce öğrenme amacıyla bu konuda yardımcı olduğunu fakat tam olarak şoför olarak çalışmadığını sözlerine ekledi.

Hakan Şükür Kimdir? Hakan Şükür, Kosova – Priştine göçmeni olan Türk ailenin ikinci çocuğudur. 29 Temmuz 1971’de hayata gözlerini açan Hakan Şükür’ün doğum yeri Adapazarı’dır. Hakan Şükür’ün gerçek hayata gözlerini açma tarihi 29 Temmuz 1971 olurken, nüfusa olan kaydı 1 Eylül 1971’de yapılmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.