Eskişehir Üniversitesi 225 Torpilsiz ve Mülakatsız Personel Alıyor

Eskişehir Üniversitesi 225 Torpilsiz ve Mülakatsız Personel Alıyor

işte detaylar ve ilan metni

Başvurular İŞKUR resmi internet adresinden gerçekleştirilecek olup; online olarak yapılacaktır. Başvuru süreci aşağıda sunulan İŞKUR Takip numaraları ile takip edilecektir.

Osmangazi personel alımı için üniversite rektörlüğü tarafından onaylanan başvuru şartları adayları muhatap alarak İŞKUR üzerinden ilen edildi.

108 Temizlik Görevlisi alımı

Başvuru yapacak olan adayların 00005512728 numaralı İŞKUR ilanını takip etmesi gerekirken; adayların aynı zamanda en az ilkokul mezunu olan ve 18-30 yaş aralığında olan adaylar olması gerektiği ilan edildi.

32 Güvenlik Görevlisi alımı 

Başvuru yapacak olan adayların takip edecekleri İŞKUR iş ilan numarası 00005512645 olarak açıklanırken; adayların  18- 27 yaş arasında olmaları; Adaylar boy uzunluğunun son iki rakamının 13 kg’dan fazlası veya eksiği kiloya sahip olmaması

Silahlı veya Silahsız özel güvenlik kimlik kartına sahip olan adayların başvuruları kabul edilecek olup; adayların Lise mezunu olmaları ve Özel Güvenlik yenileme eğitimini başarı ile tamamlayarak yapılan sınavda en az 50 puan almış olmaları şartı aranıyor

75 Hasta ve Yaşlı Bakım Personeli alımı

 Başvuruları için işlem yapacak olan adayların 00005512775 numaralı ilanı takip etmeleri talep edilirken; 18-30 yaş aralığında, Sağlık Bakım, Sağlık Bakım Teknisyeni, Ebe Yardımcılığı, Hemşire Yardımcılığı, Yaşlı Hizmetleri, Hasta Bakımı, Engelli Bakımı bölümlerinde mezun olan adayların başvurularının kabul edileceği açıklandı.

Başvuruların akabinde sonuçların belirlenmesi amacıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü Binasında 19 Haziran 2020 saat 10:00’da kura çekimi yapılacağı ve ilgili kura çekiminin internet ortamında da canlı yayınla izlenilebilecek.

8 Haziran 2020 tarihi itibari ile yayımlanan güncel kamu personeli ilanları dahilinde; Eskişehir Osmangazi Üniversitesi 215 personel alımı için başvuru yapacak olan adayların 12 Haziran 2020 tarihine kadar başvurularını tamamlaması gerekmektedir. 

23 ADET KPSS SORUSU EKLEDİK.

İDDİA EDİYORUZ BU VİDEODAN 1 SORU ÇIKMASI YÜKSEK

HAZİRAN AYI BOMBA 2. VİDEO İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.