ESRA EROL'A TEPKİLER

ESRA EROL'A TEPKİLER

ESRA EROL'A TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR!

ATV ekranlarında sunduğu programıyla izleyici karşısına çıkan Esra Erol’un sözleri tepkiye neden oldu.

Erol’un çocuk gelişimi mezunu olan genç kızla konuşması yanlış anlaşılınca Twitter’da gündem oldu. Twitter’da çok sayıda kişi paylaşım yaparak Erol’un özür dilemesi gerektiğini söyledi.

21 yaşındaki kızları internetten tanıştığı evli adamın yanına giden aile, kızlarını o evden kurtarmak için Esra Erol’un programına çıktı. Genç kızı bulan Erol ise canlı yayında olayla ilgili konuşurken sarf ettiği sözler yanlış anlaşıldı.

SÖZLERİ TEPKİ ÇEKTİ
Evli adamın evine kaçan orada adamın çocuğuna bakan kadına “Sen çocuk gelişimi mezunu, kolay ikna edilip kandırılan bir çocuk olduğun için sen aslında o evde bakıcısın” ifadelerini kullandı.


SOSYAL MEDYADA TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ
Esra Erol’un bu sözleri yanlış anlaşılınca Twitter’da tepkiler çığ gibi büyüdü. Binlerce çocuk gelişimi mezunu “Hayatın hiçbir yerinde bakıcı” değiliz diyerek ünlü isme tepki gösterdi. Erol’a tepkilerin yanı sıra birçok hayranından da destek geldi. Esra Erol’un sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyen bazı sosyal medya kullanıcıları “Özür dilenecek bir şey yok” diyerek paylaşımlar yaptı. EGE HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum