Eti Maden İşletmeleri Yeni iş ilanı personel alım duyurusu

Eti Maden İşletmeleri Yeni iş ilanı personel alım duyurusu

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Emet Bor İşletme Müdürlüğü İŞ BAŞVURUSU

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) en az öğrenim seviyesi İlköğretim mezunu en çok öğrenim seviyesi Lise ve Dengi Okul mezunu personel alımı yapacağını duyurdu.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Emet Bor İşletme Müdürlüğü engelli kadrosunda personel alımı yapacak.

Personel alımı için verilen ilanda şu ifadeler kullanıldı:
Teşekkülümüz Emet Bor İşletme Müdürlüğüne (Emet/KÜTAHYA) en az öğrenim seviyesi İlköğretim mezunu en çok öğrenim seviyesi Lise ve Dengi Okul mezunu engelli 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezinden işgücü talebinde bulunulmuş olup, söz konusu talebimizin 14.06.2021 tarihinde yayımlanması istenilmiştir. Söz konusu işgücü ilanı, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Kütahya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Tavşanlı Hizmet Merkezi tarafından, 14.06.2021 tarihinde Türkiye İş Kurumu www.iskur.gov.tr internet sayfasında yayımlanacak olup, isteklilerin bahse konu ilanı takip etmeleri gerekmektedir.

Alımın engelli kadrosu için yapılacağı açıklandı. İlana başvurusu ile ilgili detayların 14.06.2021 tarihinde Türkiye İş Kurumu sayfası üzerinden yayınlanacağı öğrenildi.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.