Evden kaçan 8 yaşındaki kız çocuğu

Evden kaçan 8 yaşındaki kız çocuğu

Rusya’da evden kaçan 8 yaşındaki kız çocuğu, yolda rastladığı evli bir çiftin aracına bindi.

8 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞU TECAVÜZ EDİLEREK, VAHŞİCE ÖLDÜRÜDLÜ!

Rusya’da evden kaçan 8 yaşındaki kız çocuğu, yolda rastladığı evli bir çiftin aracına bindi. Araca binen küçük kız tecavüze uğrayarak, vahşice katledildi.

Kan donduran olay, Rusya’nın Sahalin Adası’nda meydana geldi. 6 Temmuz’da ailesiyle tartıştıktan sonra evden kaçan Vika Teplyakova (8), bir başına yürüdüğü ormanlık alanda, Igor Dvornikov ve eşi Kristina Dvornikov tarafından fark edildi. Çift, Teplyakova’yı araçlarına aldı. Küçük çocuğun İgor Dvornikov tarafından araç içinde tacize uğradığı ifade edildi.

TECAVÜZ EDEREK ÖLDÜRDÜĞÜ İTİRAF ETTİ
Olayla ilgili gözaltına alınan Igor Dvornikov’un polise verdiği ilk ifadede Teplyakova’yı öldürmediğini söyledi. Rus polisi daha sonra İgor’un ifadesini değiştirdiğini, Teplyakova’ya tecavüz ederek, öldürdüğünü itiraf etti. Igor’un eşi Kristina’nın polise küçük kızın cesedinin nerede olduğunu söylediğini duyurdu. Teplyakova’nın cesedinin plastik bir torbaya sarılmış halde bulunduğ belirtildi.


 
GÜNLERDİR ARANIYORDU
Teplyakova’nın ortadan kaybolduğu Novoaleksandrovsk kentinde yaklaşık 500 gönüllü günlerdir minik kızı aradığı kaydedildi. Çocuğu bulmak için ilanlar basılmış, kent genelinde sürücüler ve insanlar uyarılmıştı. Teplyakova’nın son görüntüsü ise güvenlik kamerasınca kaydedilen ve kaldırımda tek başına yürüdüğü anlar oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.