EYT Büyük İzmir Buluşmasında Son Dakika Gelişmesi

EYT Büyük İzmir Buluşmasında Son Dakika Gelişmesi

EYT Büyük İzmir Buluşmasında Son Dakika Gelişmesi

Büyük İzmir EYT Buluşması şu saatlerde izmir Deniz Baykal Kültür Merkezi'nde gerçekleşiyor.

CANLI YAYIN VİDEOSU İÇİN HABER ALTINA BAKINIZ

Her türlü gelişmeyi an be an memurlarahaber.com sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz. EYT İzmir buluşmasıyla ilgili her türlü bilgiye haberimizden ulaşabilirsiniz..

Emeklilikte yaşa takılanlar için son durum bugün yani 13 Ocak 2019'da İzmir Deniz Baykal Kültür Merkezinde büyük buluşma gerçekleşecek. EYT emeklilikte yaşa takılanlar son dakika İzmir toplantısı.

13 Ocak 2019 tarihinde yani bugün saat 13:00'te yapılacak olan büyük İzmir buluşması, İzmir Karşıyaka Deniz Baykal Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.


EYT'liler bugün yani 13 Ocak 2019 İzmir'de yapılacak olan büyük buluşmaya ulaşım için minibüslerle ring seferleri yapılacak.

Emeklilikte yaşa takılanlar, 13 Ocak 2019 tarihinde saat 13:00'te İzmir Deniz Baykal Kültür Merkezinde bir araya gelerek, EYT'liler Emeklilikte yaşa takılanların haklarını savunmak için bir toplantı düzenleyecekler. 

EYTSYDD Yönetim Kurulunun ve EYTSYDD Genel Başkanı Gönül Boran'ın da katılacağı buluşmaya İzmir ve çevre illerden gelecek olan birçok EYT'linin katılması bekleniyor.

EYT'lilerin toplantı alanına ulaşımı nasıl olacak?

EYT'lilerin toplantı alanına kolayca ulaşmalarını sağlamak için Karşıyaka İskelesinde bekleyecek olan 3 adet minibüs saat 11:00 ve 13:00 arasında Deniz Baykal Kültür merkezine ring seferleri düzenleyecekler. 

Toplu taşıma araçlarını kullanarak toplantıya gitmek isteyen EYT'liler ise 136 ve 140 numaralı belediye otobüslerini kullanabilirler.


Emeklilikte yaşa takılanların toplanacağı Deniz Baykal Kültür Merkezi nerede?

EYT'lilerin bir araya geleceği Deniz Baykal Kültür Merkezi Örnekköy Yeni Girne Caddesi üzerinde.

Açık adresi Örnekköy Mahallesi Başpehlivan Karaali Caddesi Numara 136 olan Deniz Baykal Kültür Merkezinin oturma kapasitesi 700 kişilik. 

CANLI YAYIN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.