EYT'den Seçim Öncesi Son Dakika Açıklaması Geldi!

EYT'den Seçim Öncesi Son Dakika Açıklaması Geldi!

EYT'den Seçim Öncesi Son Dakika Açıklaması Geldi!

EYT'lilerden Seçim Öncesi Yazılı Açıklama!

Açıklamada şöyle denildi;

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR !

Uzun zamandan beridir gerek yaptığımız toplantılarımızla, gerek sosyal medya üzerinden, gerekse Türkiye Büyük Millet Meclisindeki görüşmelerimiz ile verdiğimiz mücadelelerimizin akabinde, ülkemizde bir kez daha yerel seçim gerçekleşecek.

Bizler, her seçim döneminde tüm siyasi partilerin gündeminde olmuş, vaad olarak beyannamelerinde yer almış, mağduriyeti açık bir şekilde dile getirilmiş, fakat bir türlü çözüme kavuşturulamamış, sorunlarıyla baş başa bırakılmış Türkiye Cumhuriyeti’nin öz evlatlarıyız.

Geçmiş yıllarda grup ve platform olarak sürdürdüğümüz mücadelemizin amacı, 08.09.1999 yılı 4447 sayılı yasanın iptali ve ABO oranlarının eski seviyelere getirilmesidir. 2015 yılında Türkiye Cumhuriyeti’nin yasaları çerçevesinde kurulan EYT SYD Derneği, haklı davamızın mücadelesini sürdüren legal bir Sivil Toplum kuruluşudur.

Bizler, yaptığımız bütün toplantıları yasalara uygun olarak gerçekleştirirken, her söylemimizde hiçbir siyasi ideoloji veyahut partiyle alakamızın olmadığımızı, olamayacağını, ideolojik hesaplaşmaların içerisinde asla bulunmayacağımızı, eylem ya da protesto yapmayacağımızı ve içimizdeki mağdurların tüm siyasi partilerin potansiyel seçmeni olduğunu açıkça ifade ettik.

Aramızdaki mesafeleri kısaltmak isteyenlere bizim kollarımızın her daim açık olduğunun da altını çizdik. Kapılarımızın aralık olduğunu ve o kapının aralığından, gün ışığı gibi süzülecek bir müjdenin gelmesini beklediğimizi söyledik. Umudumuzu ve mücadelemizi sonuna kadar sürdürmekte kararlı olduğumuzu beyan ettik, ve hâlâ da milyonlarca kişinin beklentisine sessiz kalınamayacağı düşüncemizde ısrarcıyız.

'HAK EDİLMİŞİN PEŞİNDEYİZ'

Bizler sadece hak edilmişin peşindeyiz ve emeğimizin, alın terimizin davasını savunmak boynumuzun borcudur.

Bununla birlikte yaklaşan seçim sürecinde Türk Milleti olarak yerel yönetimler için oy kullanacağız ve ikaz ve tepkimizi sadece bu yolla dile getirebilme şansına da sahip olacağız.

Açıkça ifade ediyoruz ki, bize yakışan en güzel tepki demokratik hakkımızı kullanırken; sandıkta tercihimizi, bizi dinleyen, anlayan ve yanımızda duranlardan yana kullanmamız olacaktır.

Söz hakkımızı elde etmemiz için seçime mutlaka katılım sağlamamız ve oylarımızı geçerli şekilde kullanmamız gerekmektedir ve bu hususta aşırı ihtimam gerektiğinin altını bir kez daha çizmek istiyoruz.

'DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR'
Tarihimizin en kapsamlı ve demokratik hak arayışında, birlik ve beraberlik içinde, gerek sosyal medyada gerekse sahada bizimle beraber olup emek harcayan, varlıklarıyla buradayız diye haykıran, el ele, yan yana, gönül gönüle âdeta yumak olan tüm kardeşlerimize, sonsuz teşekkürler ediyoruz ve her birine sonsuz minnettarız.

Çünkü:

Bu, tarihe not düşülecek ve demokrasiye örnek teşkil edecek bir davranıştır. Ayrıca Mecliste haklı davamızın dile getiren vekillerimize, bize desteğini esirgemeyen basına, yazar ve gazetecilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

'YILMAYACAĞIZ'
Sonuç ne olursa olsun mağlup sayılamayacağımızı cümle âlem bilmelidir. Bizler ümidimizi asla kaybetmeyeceğiz, başımızı her daim dik tutarak mücadelemizi sürdürürken yılmayacağız, yorulmayacağız ve bıkmayacağız ve tek yürek halinde sonuç alana kadar bir arada olacağız.

KAMU OYUNA BİLDİRİRİZ.

EYT SYD DERNEĞİ

YÖNETİM KURULU

MEMURLARAHABER.COM ÖZEL HABER

İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN ANDROİD UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum