EYT'lileri Umutlandıran Hamle!

EYT'lileri Umutlandıran Hamle!

Süleyman Soylu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Adımı

EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak geçtiğimiz günlerde EYT'li vatandaşların normal yaşamda karşılaştıkları zorluk, emeklilik ile ilgili hakları ve özellikle pandemi sürecinde yaşananlara ilişkin  TBMM'de açıklamalarda bulundu. 

EYT SYDD DERNEĞİNDEN SÜLAYMAN SOYLU HAMLESİ


Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT SYDD) Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak hatırlanacağı üzere İYİ Parti Grup Toplantısında konuşmuştu.

Konuşmasında,EYT'li vatandaşların tüm talepleri ve haklarına ilişkin açıklamalarda bulunan Özüpak'ın o konuşma sonrası başka bir adım attığı da biliniyor. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Tayyip Sabri Erdil ile bir görüşme yapan EYT SYDD Başkanı Özüpak, bu görüşme ile Süleyman Soylu aracılığıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme talep ettiklerini ifade etti. Bu konuya ilişkin daha önceki konuşmasında, EYT Sorununun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanlış anlatıldığını ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanlış yönlendirildiğini ifade eden Gönül Boran Özüpak, bizi bizden dinleyerek çağrıda bulunmuştu. 

Bu kapsamda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile randevu için Süleyman Soylu'ya ulaşmaya çalışan EYT SYDD Başkanı Özüpak şu açıklamalarda bulundu.  “İYİ Parti Grup toplantısının hemen ardından Cumhurbaşkanı’mızdan randevu talebi için İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Tayyip Sabri Erdil ile yaptığımız görüşmede; Sayın Cumhurbaşkanı’mızdan randevu talebimiz üzerinde ısrarcı olduk. Bakan Süleyman Soylu Bey’e ileterek bilgi vereceklerini belirttiler. Derdimizi Cumhurbaşkanı’mıza anlatana kadar bütün kapıları aşındırmaya devam edeceğiz” 

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT konusuna dair son açıklamasından sonra yeni bir değerlendirmede bulunmadı. Ancak EYT SYDD Başkanı Özüpak, EYT konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanlış yönlendirildiğini ifade etti. Cumhrubaşkanı Erdoğan ile görüşmek isteyen EYT Derneği Başkanı Özüpak'ın bu talebi kabul edilirse emeklilikte yaşa takılanlar için yeni bir süreç başlayabilir. 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum