Fatih Portakal’dan herkese kritik uyarı. “Sakın ödemeyin”.

Fatih Portakal’dan herkese kritik uyarı. “Sakın ödemeyin”.

Fatih Portakal’dan herkese kritik uyarı. “Sakın ödemeyin”.

Fatih Portakal’dan herkese kritik uyarı. “Sakın ödemeyin”. Ayrıntılar haberin devamındadır. 
Gazeteci ve FOX tv haber spikeri Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları söyledi.   

Kimi zaman kullandığımız kredi kartlarının aidat ücretleri kullanıcıları isyan ettiriyor. Kullanıcılar bu aidatlara isyan ederek hem kartı kullanıyorum bankaya kazandırıyorum hem de gidip kartlara aidat ödüyorum bunu kabul edemem diyorlar.
Bazen bu kartların aidatları kullanıcıları çileden çıkarabiliyor: Bu şekilde tepki gösterenlerden birisi de Fatih Portakal olmuştu. Kart aidatı ücretine isyan etmişti.

Fatih Portakal sosyal medya hesabından başından geçen olayı anlattı ve vatandaşları uyardı:
Gazeteci Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Garanti Bankası tarafından arandığını ve yıllık aidat ödemeli kartının iptal edileceğini belirtti. “Onun yerine aidat ödemesiz kart varmış, onu gönderecekler” diyen Portakal, “Aklınızda olsun bütün bankaların aidat ödemesiz böyle kartları varmış. Boşuna para ödemeyiniz…” ifadelerini kullandı.

Gazeteci Fatih Portakal, kredi kartına gelen yıllık 274 lira kart aidatına tepki göstermiş ve “Bu para hak ettiğiniz para değil helal etmiyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Konuyla ilişkin sosyal medya hesabından yeni bir açıklama yapan Portakal, “Garanti Bankası aradı. Mevcut yıllık aidat ödemeli kartı iptal ediyorlar. Onun yerine aidat ödemesiz kart varmış, onu gönderecekler. Aklınızda olsun bütün bankaların aidat ödemesiz böyle kartları varmış. Boşuna para ödemeyiniz…” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.