Fatih Portakal'ın Yeni Kanalı!

Fatih Portakal'ın Yeni Kanalı!

Fatih Portakal'ın Yeni Kanalı!İŞTE YENİ KANALI

Fatih Portakal’ın Kanalı Büyük İlgi Gördü!Herkes Takip Ediyor
Fatih Portakal Tarafından Açılan kanal Akın Akın Katılımla karşılaştı Herkes Kaydoluyor

FOX TV’den ayrılan Fatih Portakal’ın Açmış olduğu Kanala Abone üstüne abone yağıyor. İnternette en çok aranan kelime ise Fatih Portakal’ın kanalı oldu

FOX TV’den ani bir kararla istifa eden Fatih Portakal’ın ekrana ne zaman döneceği merak konusu olurken sosyal medya platformu üzerinden ise Fatih Portakal paylaşımlarını sürdürüyor.

Gündeme dair açıklamalarıyla dikkat çeken Fatih Portakal’ın ise Youtube üzerinde Cüneyt Özdemir gibi yayınlar yapmasını isteyenlerin sayısı epey bir fazla.

Ancak Fatih Portakal henüz youtube kanalı üzerinden güncel bir paylaşım yapmış değil. Buna rağmen Fatih Portakal’ın Youtube kanalındaki üye sayısı ise 8 bine yükseldi.

Kanal’dan ekran görüntüsü ise şu şekilde:

Fatih Portakal’ın Şimdiye kadar yaklaşık 30 Video paylaştığı gözüküyor. Ayrıca Fatih Portakal’ın en çok izlenen videolarından birisi ise yemek tarifi paylaştığı video gözüküyor.

Takipçileri Bir gün buralar değerlenir Fatih Portakal geri döner umuduyla şimdiden akın akın abone oluyorlar.

Youtube üzerinden gündemi yorumlayan videolar paylaşan ve Medyada Yer Bulamayan Konuları işleyen Genç Gazeteci Sadık Şimşek ise şu paylaşımı yapmış Fatih Portakal’ın youtube kanalında: ”Abi yeni videolar yükle şu kanala lütfen” yorumunda bulundu.

Fatih Portakal ne zaman video yayınlamaya başlayacak bilinmez ama bu kanalın çok yakında en çok abonesi olan kanallar arasına gireceği kesin.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.