Fırat Üniversitesi 198 Kamu İşçi, Memur ve Sağlık Personeli Alımı

Fırat Üniversitesi 198 Kamu İşçi, Memur ve Sağlık Personeli Alımı

Yayınlanan kılavuza göre 198 kamu işçi, memur ve personel karoların da istihdam edilmek üzere 18 farklı kadro da alımlar başlıyor!

11 Kadın - 30 Erkek olmak üzere 42 Hasta Bakım ve Temizlik Elemanı Alımı: Meslek liselerinin hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı veya sağlık bakım teknisyenliği bölümlerinden birinden mezun olmak ve vardiyalı çalışabilecek adayların başvuru yapması isteniyor.


1 Kadın - 2 Erkek olmak üzere 3 temizlik personeli alımı: Bölüm şartı aranmaksızın lise veya dengi okullardan mezun olmak. İşe alınacak olan erkek personel Üniversitenin iç ve dış mekanlarından sorumluyken; kadın personel ise Karakoçan Kız Yurdun da görevlendirilmek üzere işe alınacaktır.

48 Temizlik Personeli alımı: bu kadro için ise kadın ve erkek adaylar başvuru da bulunacaklardır. Üniversitenin Rektörlük binasın da görevlendirilecek olup; başvuru şartları cinsiyet hariç diğer temizlik personeli alımı şartları ile aynıdır.


1 şoför alımı: E sınıfı sürücü belgesi ve SRC3 – SRC4 belgelerine sahip olmak. Önlisans eğitimi veren kurumların - Ulaştırma ve Otomotiv bölümünden mezun olmak.

2 aşçı alımı: Aşçılık, Hazır Yemek ve Aşçılık, Mutfak Yönetimi, Yemek Pişirme Teknikleri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gemi Aşçılığı bölümlerinden birinden önlisans mezunu olmak. Bulaşıcı hastalığı ve görevine engel olacak hastalığı olmaması gerekiyor.

1 giyim teknikeri: Önlisans eğitim seviyesin de Hazır Giyim, Konfeksiyon (Hazır Giyim), Konfeksiyon, Moda Konfeksiyon, Giyim Üretim Teknolojisi bölümlerinden en az birinden mezun olmak.


1 İnşaat Teknikeri: İnşaat, İnşaat Teknikerliği, İnşaat Teknolojisi önlisans mezunu olmak.

1 Otomotiv teknikeri: Motor, Otomotiv Tasarım ve İmalat, Otomotiv Satış Sonrası Hizmet, Otomotiv, Motor Otomotiv, Otomotiv Endüstrisi, Oto Motor Teknolojileri, Oto Elektrik-Elektronik, Otomotiv Tamir ve Bakım, Otomotiv Teknolojisi önlisans mezunu olmak.

2 Elektrik teknikeri: İlgili bölümden önlisans seviyesin de mezun olmak.

2 Makine Teknikeri: Önlisans makine bölümü mezunu olmak.

1 bilgisayar teknikeri: Bilgisayar Teknolojileri ve Bilişim Sistemleri, Bilgisayar Teknikerliği önlisans mezunu olmak.


2 biyomedikal teknikerliği: Biyomedikal Cihaz Teknolojisi önlisans mezuniyeti şartı aranır.

10 sekreter: Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik önlisans mezunu olmak.

81 hemşire alımı: Üniversitelerin Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu lisans bölümünden mezun olmaları gerekiyor.

Kamu İşçi, Memur ve Sağlık Personeli Alımı Başvuru Tarihleri

Başvurular 30 Ocak 2023 – 13 Şubat 2023 tarihleri arasında Fırat Üniversitesi Personel İlan Sitesi üzerinden online yapılacaktır. Elazığ ilin de istihdam sağlanacaktır.

Başvuru linki

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.