Fotoğraftaki detay Trump'ı dünyaya rezil etti!

Fotoğraftaki detay Trump'ı dünyaya rezil etti!

Fotoğraftaki detay Trump'ı dünyaya rezil etti!

Son dakika haberlerine göre; koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Trump'tan herkesi şaşırtan bir hamle geldi. ABD Başkanı Trump, makam aracına bindi herkesi şoke eden bir harekette bulundu. Doktorlarından gelen açıklamalar karışık sinyaller verirken, Trump'ın hastanede çekilmiş fotoğrafı ise olay yarattı. Fotoğrafı yakınlaştıran Beyaz Saray muhabiri, gerçeği açıklayınca yer yerinden oynadı, Trump ise rezil oldu. İşte son dakika haberinin detayları...

 

Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump'tan yine dünyada son haber olan bir hamle geldi. Hastanenin önünde kendisini bekleyen destekçilerine sürpriz yapan Trump'ın hastanede çekilmiş fotoğrafı ise tam anlamıyla olay yarattı.

Fotoğrafı yakınlaştıran Beyaz Saray muhabiri ve analisti Andrew Feinberg, gerçeği açıklayınca yer yerinden oynadı, Trmp'ın kızı Ivanka'dan ise bomba bir yorum geldi. İşte tüm detaylar...

Yeni tip koronavirüse (covid-19) yakalanan ABD Başkanı Donald Trump, 3 gündür hastane önünde kendisini destekleyen kalabalığı makam aracından selamladı.


ABD Başkanı Trump, Kovid-19'a yakalanmasının ardından cuma günü kaldırıldığı Walter Reed Askeri Hastanesi'nin önünde kendisini destekleyen taraftarlarına bir sürpriz yaptı.

Önce Twitter hesabından bir video paylaşan Trump, hastalığının iyiye gittiğini ve kendisiyle ilgilenen herkese çok teşekkür ettiğini belirtti.


Kovid-19 hastalığına ilişkin birçok şeyi bu süreçte yaşayarak öğrendiğini söyleyen Trump, "Bu gerçek bir okul. Bunu anladım, öğrendim. Çok enteresan bir şey ve bunu sizinle paylaşacağım." yorumunu yaptı.

Mesajında, "Hastane önünde beni desteklemek üzere bekleyen insanlara muhtemelen biraz sonra küçük bir sürprizim olacak." ifadesini kullanan Trump'ın biraz daha enerjik görüntüsü dikkat çekti.


Video mesajının yayınlandığı esnada Gizli Servis araçlarının koruması eşliğinde hastane önündeki caddede beliren Trump, bulunduğu aracın içinden kendisini destekleyenleri el sallayarak selamladı. Trump'ın aracın içinde maskeli olması dikkat çekti.

Amerikan medyasında yankı bulan sürpriz ziyaret sosyal medyada bir anda gündeme oturdu.

Perşembeyi cumaya bağlayan gece Kovid-19'a yakalandığını Twitter hesabından duyuran Trump, dün başkent Washington DC'ye yarım saatlik mesafede Maryland eyaletinde bulunan Walter Reed Askeri Hastanesine kaldırılmıştı.

Öte yandan Trump'ın sürpriz ziyaretiyle ilgili olarak Beyaz Saray Sözcü Yardımcısı Judd Deere, yazılı bir açıklama yaptı. Deere, açıklamasında, "Başkan Trump, dışarıda kendisini destekleyenlere el sallamak için kısa ve son dakikada karar verilmiş bir konvoy turu gerçekleştirdi ve Walter Reed'deki başkanlık suitine geri döndü." ifadesine yer verdi.

DOKTORLARINDAN AÇIKLAMA 
Trump'ın sağlık ekibinin bir parçası olan Dr.Brian Garibaldi, Başkan'ın Walter Reed Tıp Merkezi'nden bugün (Pazartesi) taburcu edilebileceğini söyledi.


Trump Cumartesi günü ikinci bir remdesivir dozunu tamamladı. Trump'ın kendini iyi hissettiğini diyen Garibaldi, Pazar günü yaptığı açıklamada, eğer Başkan "şu an olduğu gibi iyi hissetmeye devam ederse" Pazartesi günü erken saatlerde onu taburcu etmeyi umduklarını sözlerine ekledi.

Ancak Conley, Başkan'ın durumu hakkında yeniden açıklama yaptığı için geri döndüğünde, kafa karıştırıcı ve yanıltıcı yorumlarda bulunduğu için eleştirildi. Pazar günü Conley, Başkan'a oksijen verildiğini açıklamama kararını, "ekibin iyimser tavrını yansıtmak" istediğini söyleyerek savundu

Beyaz Saray, Trump'ın SUV araç ile destekçilerini selamlayabilmesi için "uygun önlemlerin" alındığını iddia ediyor, ancak Walter Reed'de görevli doktor Dr. James Phillips, hareketi Başkan'a eşlik eden Gizli Servis ajanlarının hayatlarını tehlikeye atabilecek bir şey olarak eleştirdi ve "sorumsuzluk hayret verici" dedi.

Pazar günü, Trump'ın doktoru Dr. Sean Conley, Başkan'ın oksijen düşüklüğü yaşadığını söyledi. Conley Cuma sabahı Trump'ın "ateşi yükseldi ve oksijen satürasyonu geçici olarak yüzde 94'ün altına düştü" dedi. Trump'a ek oksijen verildiğini de sözlerine ekledi. Daha sonra Cumartesi günü, Başkan'ın oksijen seviyesinin "yaklaşık yüzde 93'e düştüğünü" söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.