Fox TV'den yayınlanan Yasak Elma

Fox TV'den yayınlanan Yasak Elma

Fox TV'den yayınlanan Yasak Elma her sezon olduğu gibi bu sezon da reyting rekorları kırmaya devam ediyo

Yasak Elma dizisinin Yıldız'ı Eda Ece'nin, uzun süredir sevgilisi olan basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenmeye karar verdiği ortaya çıktı!
Fox TV'den yayınlanan Yasak Elma her sezon olduğu gibi bu sezon da reyting rekorları kırmaya devam ediyor. İlgiyle izlenen dizinin sevilen oyuncusu Eda Ece'nin evlenmeye karar verildiği ortaya çıktı. Bekarlığa veda eden Ece'nin bu kararının dizideki dengeleri de değiştireceği iddia edildi.

Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile uzun süreli bir birliktelik yaşayan oyuncudan sonunda güzel haber geldi.

 

İlk başrol deneyimini Pis Yedili dizisindeki Cimbom karakteriyle yaşayan Eda Ece, sonrasında rol aldığı birçok yapımla birlikte adından söz ettirmeyi başardı. En büyük tanınırlığını ise 4 sezon süren Yasak Elma dizisindeki Yıldız karakteriyle yaşayan başarılı oyuncunun oynadığı Yıldız Argun karakteri de adeta bir fenomen haline geldi.

 

Oyunculuktaki başarısını özel yaşamında da devam ettiren güzel oyuncu, uzun süredir basketbolcu Buğrahan Tuncer ile beraberlik yaşıyor. Zaman zaman birbirlerini sosyal medya hesapları üzerinden takipten çıkan çiftin cephesinden yeni bir adım geldi. Yüzük paylaşımıyla da dikkat çeken Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den nihayet mutlu haber geldi. İkilinin nikah tarihleri belli oldu.

 

Bir dargın bir barışık ilişkilerini beş yıl boyunca sürdüren çift, bu birlikteliklerini evlilikle taçlandırmaya karar verdi.

 

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum