Garanti Bankası personel alımı

Garanti Bankası personel alımı

Garanti Bankası personel alımı

Türkiye’nin önde gelen bankaları arasında yer alan Garanti bankası personel alımı gerçekleştirecek. Garanti Bankası Kariyer ( İnsan Kaynakları) iş ilanları bölümünde üniversitesi öğrencisi, yeni mezun ve deneyimli olmak üzere personel alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. Garanti Bankası üniversite öğrencisi personel alımı kapsamında telefon bankacılığı müşteri temsilcisi alımı gerçekleştirilecek. Alım için lisans veya yüksekokul yani önlisans ya da açıköğretim fakültesi öğrencisi ya da mezunu olunması gerekiyor.

Garanti Bankası personel alımı kapsamında yeni mezun olan personel alımı içinde çeşitli pozisyonlar açtı. Bu pozisyonlar için de, önlisans mezunu, lisans mezunu ve açıköğretim fakültesi (aöf) mezunu personel alımları gerçekleştireceğini duyurdu.

Garanti Bankası Personel alımı için yayınlanan ilanlar arasında deneyimli kategorisinde ise en az lise mezunu güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceği belirtildi. Güvenlik görevlisi alımında silahlı güvenlik sertifikası bulunması şartı aranıyor. Garanti bankası memur alımı için tüm ilanlarda farklılık göstermekle birlikte yaş şartı aranıyor. Aşağıda bulunan linkten Garanti Bankası iş ilanları sayfasına erişim sağlayabilirsiniz. 

 Garanti Bankası personel alım ilanları TIKLAYINIZ.

MEMURLARAHABER.COM sitesi olarak yıllardır olduğu gibi bundan sonraki süreçte de sizler için tüm ilanlara takip etmeye ve sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam edin. FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN  TWİTER TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.