Gazi Üniversitesi 3 sözleşmeli bilişim personeli alacak

Gazi Üniversitesi 3 sözleşmeli bilişim personeli alacak

Gazi Üniversitesi 3 sözleşmeli bilişim personeli alacak

Gazi Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığına sözleşmeli personel statüsünde çalıştırılmak üzere 3 Bilişim Personeli alınacaktır.

Başvurular 5-25 Şubat 2016 tarihleri arasında üniversitenin sitesinde yayınlanan başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Gazi Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen başvuru yapılacaktır.

En az 4 yıllık üniversitelerin bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik ve elektronik mühendisliği, endüstri mühendisliği, mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden mezun adayların başvuruları kabul edilecektir.

Başvuru için KPSS şartı aranmaz iken alım yapılacak sayının 10 katı kadar aday 10 Mart 2015 tarihinde yazılı ve sözlü sınava çağrılacaktır. Tüm aşamaları başarı ile geçip işe alınan adaylar aylık sözleşme ücret tavanının iki katı kadar maaş alacaktır

BAŞVURU YERİ VE ŞEKLİ: Adayların www.gazi.edu.tr web adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formunu” tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte ilanın gazetede yayımlandığı tarihten itibaren (05-25 Şubat 2016 tarihleri arası) Teknikokullar/BEŞEVLER-ANKARA adresinde bulunan Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, başvuru tarihini geciktiren veya nitelikleri uygun olmayan adayların müracaatlarına işlem yapılmayacaktır. (Belgelerin aslı ibraz edildiği takdirde suretler Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığınca onaylanacaktır). Başvuru formuna eklenecek belgeler şunlardır; a) Yüksek Öğrenim Kurumu diploması veya mezuniyet belgesinin ya da eğitimini yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin aslı veya onaylı örneği, b) Yabancı dil bilgisi seviyesini gösteren belge, (İngilizce dilinde Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) alınan puanı veya bu dilde yapılan diğer yabancı dil sınavlarından alınan ve Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen (YDS) dengi puanı) c) Güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğine ilişkin belge(yazılım pozisyonları için) d) Her bir pozisyon için özel şartlarda istenilen sertifikalar ve nitelikleri gösteren belgeler, (Sertifikalar sınavla alınmış olmalıdır.) e) Çalışma sürelerini gösteren belgeler, •Özel sektörde çalışanlar için SGK hizmet dökümü, •Kamu kurumlarında çalışanlar için çalıştıkları kurumdan alınacak belge. .Mesleki tecrübe sürelerinin hesabında lisans mezuniyeti sonrasındaki süreler dikkate alınacaktır f) Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge. g) Detaylı özgeçmiş.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.