Gece sahur vakti. 3 Çocuk annesi Ceylan. Hastaneye kaldırıldı.

Gece sahur vakti. 3 Çocuk annesi Ceylan. Hastaneye kaldırıldı.

Gece sahur vakti. 3 Çocuk annesi Ceylan. Hastaneye kaldırıldı. Ama yaşama veda etti. Ama vefat nedenini öğrenen herkesi kahretti. Gerçekten çok acı. Böyle bir şey bir genç kadına neden yapılır

3 Çocuk Annesiydi Ceylan
Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi’nde yaşayan Ceylan Kılıç, dün gece b-aş-ın-dan v-ur-ul-muş halde hastaneye kaldırıldı. Kılıç hastanede hayatını kaybetti.

Ceylan Kılıç’ın ö-l-üm-üy-le ilgili soruşturma başlatılırken, eşi Kerim Kılıç gözaltına alındı. Ceylan Kılıç’ın c-en-a-zesi Adli Tıp Kurumu’ndan alınarak, defnedilmek üzerine Esenyurt’ta gönderildi. Ceylan Kılınç’ın yakınları ise olayın c-i-n-ay-et olduğunu ileri sürdü.

“OL-DÜR-ÜP KAÇMIŞ”

Ceylan Kılıç’ın ce-na-ze-sini Adli Tıp’tan almak için gelen kardeşi Volkan Allahverdi, eniştesi Kerim Kılıç’ın ablasını ö-l-dü-r-üp ortadan kaybolduğunu öne sürdü.

Allahverdi konu hakkında “Sabaha karşı saat 04.00 civarı, sahurda ablamın öl-üm haberi geldi. Evin içinde s-il-ah-la v-ur-u-lmuş kaf-as-ı-ndan vurulmuş. Ablam s-i-l-ah falan kullanmasını bilmiyor. Eniştemin ağabeyi sabah 10.00 gibi bize haber verdi, hastanedeyiz oraya gelin dedi. Hastaneye geldiğimizde kimse yoktu.

Sadece amcası kalmıştı, eşi de ortalıkta yok, kaybolmuş. Ablamı o-ld-ür-üp kaçmış. Çocukları sabah görmeye gittim, annelerinin öldüğünden haberleri yok” ifadelerine yer verdi.

“BU CN-AYE-TTEN BAŞKA HİÇBİR ŞEY DEĞİL”

Ablası vu-ru-l-duğunda çocukların da evde olmadığını düşündüğünü söyleyen Volkan Allah verdi, “Çocuklar 5, 7, 2 yaşlarında. Anneniz nerede diye soruyorum, bilmiyoruz diyorlar.

Çocuklar evdeyken s-il-a-h patlasa nasıl duyulmaz” diye konuştu. Ablasının i-n-ti-har edecek bir insan olmadığını belirten Volkan Allahverdi, “Şikayetçiyiz. Polis de kocası vurmuş diyor. Babam ablamın c-e-na-zesini görmüş. Kafasından vurulmuş ve darp izleri de var diyor. Ci-na-yet bu başka bir şey değil” dedi. Şüpheli ö-l-üm-le ilgili emniyette ifadesi alınan eşi Kerim Kılıç, sevk edildiği adliyede tu-tuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.