Geçici kuran kursu öğreticisi alımı başvuruları

Geçici kuran kursu öğreticisi alımı başvuruları

2021-2022 eğitim öğretim yılı yaz dönemi geçici kuran kursu öğreticisi alımı başvuruları

İstanbul Valiliği İl Müftülüğü tarafından 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı ve Yaz Dönemi Geçici Kuran Kursu Öğreticisi Alımı için yeni başvuru ilanı yayımlandı. İlçe Müftülüklerindeki Kur'an Kurslarında görevlendirilmek üzere İl Müftülüğünce Sözlü Sınavı ile Ek ders ücreti karşılığı Geçici Kur’an Kursu Öğreticisi alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI 

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin 5 inci maddesinin (b) bendindeki ortak nitelik şartını taşımak.
 
İmam-Hatip Lisesi, Önlisans veya Lisans düzeyinde dini öğrenim mezunu olmak,

2020 yılı KPSS (DHBT) puanı 60 ve üzeri olmak,

4-6 Yaş grubu Kur’an kursları için; 3’üncü maddede belirtilen dini öğrenim düzeylerinden birine sahip olmakla birlikte çocuk gelişimi ve eğitimi alanıyla ilgili resmi diploma veya 19.01.2017 tarihinden önce herhangi bir kuruluştan yüz yüze çocuk gelişimi ve eğitimi alanıyla ilgili 296 saat ve üzeri belge veya sertifikaya sahip olmak veya 19.01.2017 tarihinden sonra herhangi bir kuruluştan yüz yüze çocuk gelişimi ve eğitimi alanıyla ilgili 380 saat ve üzeri belge veya sertifikaya sahip olmak.

Kur’an Kursu Öğreticiliği yapmaya mani bir engeli bulunmamak gerekiyor.

BAŞVURULAR

Başvuru yapmak isteyenler en geç 11 Ağustos 2021 Çarşamba günü mesai bitimine kadar istenilen belgelerle birlikte görev almak istedikleri yalnızca bir ilce müftülüğüne şahsen müracaat edeceklerdir.

BAŞVURU KILAVUZU

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.