GENÇ FUTBOLCU HAYATINI KAYBETTİ!

GENÇ FUTBOLCU HAYATINI KAYBETTİ!

İZMİR DEPREMİNDE ENKZ ALTINDA KALMIŞTI... GENÇ FUTBOLCU HAYATINI KAYBETTİ!

Genç futbolcudan acı haber!
İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde Bayraklı'da bazı binaların yıkılmasıyla onlarca vatandaşımız hayatını kaybetmişti. Doğanlar Apartmanı enkazı altında yaralı olarak çıkarılan futbolcu Malik Tahirler'den kahreden haber geldi. Genç futbolcu 1 aylık yaşam mücadelesini kaybetti.

İzmir’de 30 Ekim’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremde Bayraklı’d yıkılan Doğanlar Apartmanı enkazında kalan futbolcu Malik Tahirler’den acı haber geldi.


Doğanlar Apartmanı’nın 6’ncı katındaki evlerinde, depremden 5 saat sonra, enkaz altında vefat eden annesi Nazmiye Doğrayan’a sarılı halde ulaşılıp çıkarılan 28 yaşındaki futbolcu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Enkaz altında bacaklarında ezilmeler ve böbreklerinde hasar meydana gelip diyaliz makinesine bağlı olan futbolcunun iç kanama nedeniyle SGK Tepecik Hastanesi’nde geçen hafta ve önceki gün ameliyat edildiği ancak kurtarılamadığı öğrenildi.


Bornova Yeşilovaspor altyapısında yetiştikten sonra Karşıyaka’da 2011 yılında profesyonel olan Malik, 2014’te kulüpten ayrılmıştı. Malik Tahirler, Sandıklıspor, Muğlaspor, Torbalıspor, Ödemişspor, Didim Belediyespor, Altınova Belediyespor, Kemalpaşa Esnafgücü gibi kulüplerde amatör olarak forma giymişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.