Genç kız babasının telefonunu kurcalarken gördüklerinde

Genç kız babasının telefonunu kurcalarken gördüklerinde

Genç kız babasının telefonunu kurcalarken gördüklerinden sonra int-ihara kalkıştı!!!

İNGİLTERE’de yaşayan 19 yaşındaki Lauren Brightwood’ın, üvey babasının cep telefonu kurcalamasıyla hayatının şokunu yaşadı.

Lauren Brightwood, 18. yaş gününün akşamı duş aldığı sırada cam banyo panelinin üstünde bir cep telefonu olduğunu fark etti. Önce ne olduğunu anlamadı. Dikkatli bakınca telefonun 35 yaşındaki üvey babası Craig’e ait olduğunu gören Lauren Brightwood hayatının şokunu yaşadı.

Lauren Brightwood içeride oturmakta olan annesine mesaj atıp banyoya gelmesini istedi. Attığı mesajda Lauren Brightwood, annesine üvey babasına bir şey anlatmamasını söyledi. Lauren Brightwood, annesi banyoya gelince üvey babasının telefonunu gösterdi. Anne hemen durumu polise bildirdi.

Gözaltına alınan adam, üvey kızını 13 yaşından beri gizli bir şekilde banyo ve yatak odasında kaydettiğini kabul etti. Lauren’in annesi ve üvey babası kendisi dört yaşındayken evlenmişlerdi.

Lauren Brightwood üvey babasının kendisini dikizlediğini öğrendikten sonra büyük bir travma yaşadığını ve intihara teşebbüs ettiğini söyledi.
Lauren, annesi ile beraber üvey babasının soy ismini kullandıklarını, olayın ortaya çıktığı 2018 yılından bu yana mahkeme kararı ile soy isimlerini değiştirdiklerini söyledi.

Mahkeme tüm suçlarını itiraf eden üvey baba hakkındaki kararını 16 Ekim’de verecek. Lauren Brightwood, annesi banyoya gelince üvey babasının telefonunu gösterdi.

Anne hemen durumu polise bildirdi. Gözaltına alınan adam, üvey kızını 13 yaşından beri gizli bir şekilde banyo ve yatak odasında kaydettiğini kabul etti. Lauren’in annesi ve üvey babası kendisi dört yaşındayken evlenmişlerdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.