Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 Yılı 2 Bin Personel Alacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı 2021 Yılı 2 Bin Personel Alacak

Gençlik Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 2000 antrenör alımı yapılacağını açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu gün içinde yapmış olduğu açıklamalarda Gençlik Bakanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere 2000 antrenör alımı yapılacağını açıkladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonunda Gençlik ve Spor Bakanlığının 2021 yılı için bütçe görüşmeleri gerçekleşiyor.

Plan ve Bütçe Komisyonunda başlamış olan görüşmeler şuan için devam ediyor. Komisyon, AK Parti Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz başkanlığında toplandı ve yapılan toplantıya Gençlik ve Spor Bakanı katılarak 2021 yılı bütçesi çin sunumunu gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu komisyonda yapmış olduğu flaş açıklamalarda personel alımı ile ilgili müjde verdi.

Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Önümüzdeki günler içerisinde 2000 yeni antrenör alacağız" açıklamasını yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: "2021 bütçesi için harcayacağımız her bir kuruş Türk gençliğinin huzuru, mutluluğu, sosyal faaliyetleri için kullanılacaktır.’’ Dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu Twitter hesabı üstünden konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"2021 yılı için bütçe toplantımız devam ederken 2000 antrenör ataması gerçekleştireceğimizin müjdesini buradan vermek istiyorum. Detayları en kısa sürede açıklayacağız." dedi.

BUNUN GİBİ İŞ İLANLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN HEMEN CEP UYGULAMAMIZI İNDİR İŞ İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ BİLDİRİMLE GELSİN TIKLA

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.