Görevlendirilen okul müdürü Koronavirüsten öldü

Görevlendirilen okul müdürü Koronavirüsten öldü

Vefa Destek grubunda görevlendirilen okul müdürü Koronavirüsten öldü

Vefa Destek grubunda görevlendirilen okul müdürü Koronavirüsten öldü


Koronavirüs Türkiye genelinde etkisini sürdürmeye devam ediyor. Salgın her geçen gün eğitim camiasına da büyük acılar yaşatıyor.


Koronavirüs testi pozitif çıkan ve hastaneye kaldırılan okul müdürü hayatını kaybetti. Okul müdürünün eşi ise yoğun bakıma alındı. İşte acı gelişmenin detayları:


Vefa Grupları'nda görevlendirilmişti… Okul müdürü 'corona'dan hayatını kaybetti


İçişleri Bakanlığı'nın 22 Mart'taki genelgesiyle Vefa Grupları'nda görevlendirilen Küçükçekmece Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu Müdürü Cemil Mutlu, corona virüsü tanısı sonrası 20 Nisan'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Okul müdürümüze Allah'tan rahmet diliyoruz . Yakınlarına başsağlığı ...


Corona virüsü salgınıyla mücadale kapsamında İçişçleri Bakanlığı 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmalarını yasaklamış ve bu yaş grubunda olanların ihtiyaçlarının ise Valilikler koordinasyounda oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grupları tarafından karşılanmasına karar vermişti.


KAYMAKAMLIK BİNASINDA GÖREVLENDİRİLDİ

Küçükçekmece Kaymakamlığı'nda gelen taleplerin onaylanması aşamasında görevlendirilen Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu Müdürü Cemil Mutlu'ya 15 gün önce corona virüsü tanısı konuldu.


Bir süre evinde karantida kalan Mutlu, şikayetlerinin artması üzerine Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Mutlu, 20 Nisan'da hayatını kaybetti. 45 yaşındaki Cemil Mutlu'nun eşinin de Covid-19 testinin pozitif çıktığı ve hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.