Gram Altın Fiyatı 320 Lira Olacak

Gram Altın Fiyatı 320 Lira Olacak

Gram Altın Fiyatı 320 Lira Olacak

Adana Kuyumcular Odası Başkanı Oğuz Başman altın fiyatları hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulundu.

Evlenecek çiftlerin altın fiyatları altında ezildiğini belirten Başman Altın fiyatlarının düşeceği konusunda ümitli değiliz. Bu fiyatları arayacağımız kanaatindeyiz. 320 lira seviyelerini görecektir" dedi.

Gram Altın 320 Lira Olur Mu, Altın Fiyatları Yükselecek Mi?

Başman yapmış olduğu açıklamasında "Altının bu borsadaki ürünlere ek olarak artısı güvenilir bir liman olması ve her ortamda rahatlıkla tedavüle girip nakit para yerine geçebilmesi. Amerika ile Çin'in ticari anlaşmazlıkları bugün bütün dünyadaki ürünlerde olduğu gibi altında da ivme hareketlerine yol açtı.


 Son 2 aydır Çin'in Amerika'nın yaptıklarına karşılık vermesi ve bazı ülkelerdeki işsizlik, dış ticaret gibi verilerin olumsuz çıkması fiyatın yükselmesine yol açtı. Türkiye'de de iç piyasa görülen siyasi anlamdaki gerginlikler ve olumsuzluklar, hükümet kanadındaki gelişmeler döviz ve altın oranlarını etkiledi. Gece açılan Yeni Zelanda, Sydney, Tokyo, Hong Kong, Şanghay borsalarındaki bir gelişmenin ürünü olduğu kanaatindeyim.
Sabaha doğru gelişmeler giderildi ki fiyatlar geri yaptı. Sabah gözümüzü açtığımızda Cumartesi gününe göre fiyatların 5 ile 5 buçuk lira arasında yukarı çıktığını gördük" diyerek altın fiyatlarında yaşanan hızlı yükselişe dikkat çekti. 

Bu Altın Fiyatları Aranacak, Altın Fiyatları Kanatlanıp Uçacak! 

Konu hakkında açıklama yapan Başman altın fiyatlarının daha da yükseleceğini belirterek "Fiyatların düşeceği konusunda ümitli değiliz. Bu fiyatları arayacağımız kanaatindeyiz. Çok uzun vadede değil. Bizden bu konudaki daha önde olan borsa ve yatırım uzmanları 300, 320 lira seviyelerini telaffuz etmeye başladı. Yıl başına kalmayacak kanaatindeyim. Düşmesi için ortalığın sakinleşmesi lazım" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.