Günlük vaka sayısı uçmaya başladı

Günlük vaka sayısı uçmaya başladı

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 24 Temmuz 2021 Cumartesi gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 58 kişi hayatını kaybetti. Günlük vaka sayısı ise 12 bini aştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Vaka sayılarındaki artış devam ediyor.

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı 24 Temmuz 2021 Cumartesi gününün corona virüsü (koronavirüs) tablosuna göre son 24 saatte 58 kişi hayatını kaybetti. Günlük vaka sayısı ise 12 bini aştı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca,

"Vaka sayılarındaki artış devam ediyor. Bu durum hastaneye yatışlara da yansıyabilir. Bundan korunmanın yolu tedbirlere uymak ve aşı olmak. Vakit kaybetmeyin aşınızı olun" dedi.

Güncel tabloyu sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Vaka sayılarındaki artış devam ediyor. Bu durum hastaneye yatışlara da yansıyabilir. Bundan korunmanın yolu tedbirlere uymak ve aşı olmak. Vakit kaybetmeyin aşınızı olun. Tedbirden taviz vermeyin” dedi.

En yüksek aşılama oranına sahip iller; Muğla, Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Amasya, Eskişehir, Aydın, İzmir, Tekirdağ.

En düşük aşılama oranına sahip iller; Bitlis, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Diyarbakır, Muş, Batman, Bingöl, Gümüşhane, Iğdır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.