H100 Aşısı Niye Yapılır?

H100 Aşısı Niye Yapılır?

.

 

Medikal estetik prosedürler arasında botoks oldukça önemli bir yere sahiptir. Sağladığı etki, pratik ve konforlu bir işlem olması sayesinde botoks hiçbir zaman popülaritesini kaybetmemektedir. Son zamanlarda botoks gibi popülerlik kazanan diğer bir medikal estetik prosedür ise h100 aşısıdır. H100 aşısı cerrahi olmayan bir cilt gençleştirme tedavisi olduğundan daha iyi bir görünüme sahip olmak isteyen farklı yaş gruplarından kişilerin ilgi odağındadır. Uzman Dr. Şafak Göktaş botoks ve h100 aşısı başta olmak üzere ihtiyacınıza en uygun medikal estetik prosedürleri en doğru tekniklerle uygular ve en doğal sonuçları alarak daha iyi bir görünüme sahip olmanıza büyük bir katkıda bulunur.

H100 aşısı cilt hidrasyonunun, yenilenmesinin ve sıkılaşmasının desteklenmesinde önemli bir role sahiptir. H100 aşısı içindeki saf hyaluronik asit cildin nem dengesini iyileştirir ve deformasyonu azaltır. H100 aşısı içerisinde hyaluronik asit, mineraller, vitaminler ve amino asitler vardır. Diğer bir deyişle herhangi bir kimyasal madde olmadığından tamamen doğal bir içeriğe sahiptir. H100 gençlik aşısı enjeksiyon ile birlikte cildin gençleşmesi sürecini başlatsa da yaşlanma sürecinin durdurulması mümkün değildir.

H100 gençlik aşısı, şu anda piyasada bulunan diğer gençlik kokteyllerinden çok daha zengin bir içeriğe sahiptir. Bu nedenle h100 gençlik aşısının cilt üzerindeki etkileri ilk seanstan itibaren fark edilmeye başlanır. H100 aşısının içinde; hyaluronik asit, mannitol, hekzapeptid-8, pro-kollajen peptid, Dmae %3,5, pentapeptid-18, B1, vitamin B16, 7 amino asit ve organik silika vardır. Diğer bir deyişle aşının içeriğini, vücudumuzda doğal olarak bulunmakla birlikte yaş almaya bağlı olarak azalan maddeler oluşturur. Bu maddelerin dışarıdan enjeksiyon yoluyla vücuda geri kazandırılması doğal gençleşme sürecini başlatır. H100 aşısının içeriği sayesinde vücut ergenlik döneminde olduğu gibi çalışmaya başlar. Böylece cilt 20’li yaşlardaki sağlıklı, parlak ve pürüzsüz görünümüne kavuşur.

H100 Aşısı Nasıl Yapılır?

H100 aşısı uygulama detayları kişi özelinde belirlenir. Cildin yapısı ve ihtiyaçları h100 aşısının hangi bölgeye ve ne kadar uygulanacağı noktasında belirleyicidir. Eper kişinin cilt elastikiyeti gelişmiş değil ve kırışıklıklar orta derecedeyse 2-3 hafta aralıklarla 3 seans uygulama yapılması önerilir. Kırışıklıkların şiddetli ve cilt elastikiyetinin azaldığı durumlarda 5 seansa kadar uygulama yapılması söz konusu olabilir.

H100 aşısı yapılmadan önce hastanın cildi temizlenir. Lokal anestezik etkili krem uygulama bölgesine sürülür. Daha sonra enjeksiyon ile h100 aşısı tedavisi gerçekleştirilir. Uygulama sırasında hastalar acı ya da ağrı hissi yaşamazlar. Ciltteki kırışıklıkların azaltılmasını ve daha genç bir görünüm elde edilmesini sağlamayı amaçlayan h100 gençlik aşısı; yüz, dekolte bölgesi, boyun ve eller gibi alanlardaki kırışıklıklara uygulanabilir. Bir seans ortalama 30 dakika içinde tamamlanır. Hasta özelinde değişiklik göstermekle birlikte istenilen sonuçların elde edilmesi için genellikle 3 seanslık uygulama yeterli olur. Bununla birlikte kırışıklık, cilt sarkması ve aşırı kuruluk gibi durumlarda doktor onayı ile seans sayısı artırılabilir.

H100 Aşısı Kimler İçin Uygundur?

Genellikle 30’lu yaşlarla birlikte ciltte nem kaybı yaşanmaya başlar. Kırışıklıklar zaman içinde belirgin bir şekilde artar, cilt deformasyonu görülür. H100 aşısı enjeksiyonuyla cilde ihtiyacı olan nem dışarıdan sağlanarak cilt yenilenmesi süreci desteklenir. H100 aşısı ciltte yaşlanmayı geciktirici etkiler oluşturarak yaşlanma belirtilerinin ortadan kaldırılmasına önemli bir rol üstlenir. Cildin ihtiyaç duyduğu ancak yaşa bağlı olarak azalan vitaminler, mineraller, amino asitler ve kolajen bileşenleri h100 aşısı ile enjekte edilir.

 

H100 aşısı, hyaluronik asitin ömrünü uzattığından vücut açısından çok faydalıdır. Ciltte yeterince hyaluronik asit bulunması cildin nem içeriğinin dengelenmesi anlamına gelir. Nem depolama kapasitesi arttıkça ciltte bulunan hasarlı dokular onarılır ve cilt altındaki hücre yenilenmesi süreci başlatılmış olur. Diğer yandan hyaluronik asit, yüz ve dekolte bölgesindeki sarkmalara neden olan kasları destekler. Böylece bu bölgeler toparlanıp deri hafifçe yukarı kaldırıldığından sağlıklı, ışıltılı ve canlı bir görünüm elde edilir.

H100 Aşısının Etkisi Ne Kadar Sürer?

H100 aşısı yaşlanma etkilerini azaltma özelliğine sahiptir. Kolajen sentezini teşvik ederek 1 yıla kadar etkisini sürdürür. H100 aşısının cilde etkileri şu şekilde sıralanabilir:

- İçerdiği vitamin ve minerallerle hücre yenilenmesini hızlandırarak cilt sıkılaşmasında rol oynar.

- Kas dokusuna destek olarak sarkan cilt dokusunun toplanmasını sağlar.

- Hafif çizgileri ve kırışıklıkları yok eder ya da hafifletir.

- Cilt esnekliğini artırdığı için kırışıklık oluşma sürecinin yavaşlamasında rol oynar.

- Cildin biyolojik iyileşme sürecini destekleyerek yaşlanma sürecinin yavaşlatılmasına katkıda bulunur.

 - İçeriğindeki hyaluronik asitin uzun süre etkisini korumasıyla ciltte kalıcı etki yaratır.

Kişilerin isteklerine ve ihtiyaçlarına göre h100 aşısı uygulama planlaması yapılır. Böylece istenilen görünüme kavuşulması sağlanır. Cilde esneklik kazandıran hyaluronik asit ve kolajenin azalmasıyla ortaya çıkan yaşlanma belirtileri giderilir. Tamamen güvenilir bir yöntem olan h100 aşısı ile kısa sürede istenilen sonuçlar elde edilebilir

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.