Haber Az önce Geldi

Haber Az önce Geldi

Haber Az önce Geldi Ünlü şarkıcı canlı yayında ö-ldürüldü!..

ABD'de ünlü bir rapçi, Instagram üzerinden arkadaşı ile birlikte canlı yayın açtı. Bu sırada arabasında bulunan rapçi, si-lahlı s-a-ldırıya uğradı. O anlar ve rapçinin k-a-nlar içerisinde kalması, arkadaşının çığlıkları anbean canlı yayına yansıdı.
Pek çok farklı olaya şahit olduğumuz sosyal medya, bu kez ABD'de işlenen k-a-n donduran bir c-i-nayete tanıklık etmemize neden oldu. Kaliforniya eyaletinde bulunan Los Angeles kentinde yaşayan ünlü bir rapçi, canlı yayında c-i-nayete kurban gitti.

CANLI YAYINDA K-A-NLAR İÇERİSİNDE KALDI
Sabah'ın haberine göre; ülke basınına yansıyan haberlere Indian Red Boy lakabıyla tanınan 21 yaşındaki rapçi Zerail Dijon Rivera, arkadaşıyla Instagram üzerinden canlı yayın yapmaya başladı. Oldukça neşeli olduğu gözlenen Rivera'nın, ani bir s-a-ldırıya maruz kaldığı görüldü. Sohbet sırasında, atılan ku-rşunların hedefi olan Rivera'nın burnundan k-a-n gelmeye başladı. Canlı yayın yaptığı arkadaşından yardım isteyen Rivera, saniyeler sonra ise yere yı-ğıldı.

ÇIĞLIKLAR ATTI
Telefonunun yere düştüğü o anlarda akmaya devam eden canlı yayını izleyenler, o anlara şahit oldu. Rivera'nın uğradığı s-a-ldırı karşısında şoke olan arkadaşı, ç-ı-ğlıklar atarak durumu anlamaya çalıştı.

ÖNCEDEN PLANLANMIŞ
ABD polisi, genç rapçinin ö-ldüğünü açıkladı. Hawthorne Polis Departmanı yetkilileri, yaptıkları açıklamada, genç rapçinin planlı bir şekilde takip edildiği ve c-i-nayetin de bir ç-ete tarafından işlendiği ihtimali üzerinde durduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.