Hatayspor'dan ise kötü haber geldi.

Hatayspor'dan ise kötü haber geldi.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 büyüklüğündeki deprem bölgedeki bir çok spor kulübünü de etkiledi. Bir çok futbolcusu en kaz altından kalan Hatayspor'dan ise kötü haber geldi. Kulüpte malzemeci olarak çalışan Onur Akdeniz'in vefat ettiği öğrenildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem olduğunu bildirdi. AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre Kahramanmaraş Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. AFAD depremin 8 ilde şiddetli şekilde hissedildiğini duyurdu. Deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük hasara yol açtı.
OHAL İLAN EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen 10 ilde olağanüstü hal ilan edildiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, olağanüstü hal durumunun 3 ay süreyle devam edeceğini söyledi.
ONUR AKDENİZ'DEN KÖTÜ HABER

Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut'tan haber alınamazken, Hatayspor Kulübü'nde malzemeci olarak çalışan Onur Akdeniz'in vefat ettiği öğrenildi. Kentten gelen bilgiye göre Akdeniz'in göçük altından cansız bedeninin çıkarıldığı belirtildi. Ayrıca Hatayspor eski teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın sosyal medya hesabından Onur Akdeniz'in fotoğrafını paylaşarak "Allah rahmet eylesin" yazdığı görüldü.

Hatayspor malzemecisi Onur Akdeniz hayatını kaybetti

LİGLER ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu, Cumhuriyet tarihinin en büyük afeti nedeniyle futbol liglerinin takvimini revize etti. TFF, Cumhurbaşkanı’nın ‘Milli Yas’ ilan ettiğini hatırlatarak, 7-13 Şubat aralığındaki tüm profesyonel ve amatör karşılaşmaları iptal etti. Yeni takvimin detayları ise şu şekilde aktarıldı: 10-11-12-13 Şubat’taki Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’deki maçlar, 17- 18-19-20 Şubat’ta oynanacak. Sonraki haftalar buna göre planlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.