Hayrünnisa Gül İYİ Parti'ye Mi Katılacak?

Hayrünnisa Gül İYİ Parti'ye Mi Katılacak?

Abdullah Gül'ün Eşi Hayrünnisa Gül İYİ Parti'ye Mi Katılacak?

Cumhurbaşkanlığı adaylıkları, yeni ittifaklar sürekli konuşulurken çok konuşulacak bir iddia da Cumhuriyet Gazetesi'nde yayımlandı. 

Özellikle Millet İttifakına dair açıklamalarda bulunan Sertaç Eş ilk olarak kulislerin ‘Millet İttifakı dağılıyor mu’ sorusu üzerinde durdu. Bu başlıkta bir yazı yayımlayan gazeteci yazısının bir bölümünde ise İYİ Parti hakkında bir iddia da bulundu.

Kulislerde konuşulanlara değinen Sertaç Eş, Harünnisa Gül adının İYİ Parti ile anılmasına dair şu ifadeleri kullandı. “O konu 2017’nin konusu. Parti kurulmadan önce Hayrünnisa Gül’ün ismi de genel başkana önerildi bir görüşmede. Orada kaldı, şu an için böyle bir şey yok” değerlendirmesini yapıyor.” 

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat'ta son yazılarından birinde Millet İttifakına dair bir yazı kaleme almıştı. Yazısında İYİ Parti kanadından gelen tekil söylem ifadelerine değinen Fırat Akşener-Kılıçdaroğlu görüşmesine dair detayları yazmıştı. Hande Fırat yazısında ayrıca Cumhurbaşkanlığı Adaylığı için Abdullah Gül isminin olmadığını söylemişti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.