Hemşire gözyaşları içinde korkunç tabloyu anlattı

Hemşire gözyaşları içinde korkunç tabloyu anlattı

ABD'li hemşire gözyaşları içinde korkunç tabloyu anlattı ABD koronavirüs vaka sayısında Çin'i ikiye katlarken sağlık sistemi şimdiden çökmüş durumda.Hastanede görevli bir hemşire ağlayarak yaşadıklarını anlattı ve "bu işin sonu iyi değil" dedi.

ABD koronavirüs vaka sayısında Çin'i ikiye katlarken sağlık sistemi şimdiden çökmüş durumda. Corona karşısında diz çöken ABD doktor ve hemşirelerine bir maske bile veremiyor. Hastanede görevli bir hemşire ağlayarak durumu anlattı ve bu işin sonu iyi değil dedi.

 

Çin'in Wuhan kentinde başlayan koronavirüs salgını kısa sürede tüm dünyaya yayıldı. ABD'de de hızla yayılan salgında sağlık çalışanları ekipman yetersizliği nedeniyle zor günler geçiriyor.


Çin'in Wuhan kentinde başlayan koronavirüs salgını kısa sürede ABD'ye de sıçradı. Koronavirüs nedeniyle ABD'de ölü sayısı 4 bini aştı.


Ülkede sağlık çalışanlarına verilmesi gereken N95 maske ve hastalar için solunum cihazı eksiklikleri ABD'de salgının daha tehlikeli boyutlara ulaşmasına neden oldu.
ABD'de bir hemşire de maske nedeniyle yaşadığı sıkıntılar gözyaşları içinde anlattı ve işini bırakmak zorunda kaldığını duyurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.