Hınıs Belediyesi 11.700 TL maaşla Kamu İşçi alımı yapılacak

Hınıs Belediyesi 11.700 TL maaşla Kamu İşçi alımı yapılacak

Erzurum ili Hınıs Belediyesi tarafından güncel iş ilanı yayımlandı!

Hınıs Belediyesi tarafından yayımlanan ilana başvuruda bulunacak adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve kamusal haklarından mahrum bulunmaması gerekiyor.

Adayların 18 yaşını tamamlamış 36 yaşından gün almamış olması gerekiyor. En az Lise (Ortaöğretim ve Dengi Okul) mezunu olmak. Loder (lastik tekerlekli) İş Makinası Kullanma Yetki Belgesine sahip adaylar arasından alımlar yapılacak.

En az 4 yıllık G sınıfı Sürücü Belgesi sahibi olmak gerekiyor. Yükleyici Operatörü olarak görev yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak. Askerlik ile herhangi bir ilişiği olmamak.


İŞKUR İlanı Başvuru Süreci ve Tarihleri

Erzurum ili Hınıs Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan Kamu İşçi alımı ilanına başvuruda bulunacak adayların, 26 Aralık – 30 Aralık 2022 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi web sitesi üzerinden veya Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne giderek şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

İŞKUR İlan Numarası: 00007232595

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum