Hülya Duyar,son durumu

Hülya Duyar,son durumu

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan Hülya Duyar, Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaştı. Daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildiği öğrenildi. Bugün ameliyata alınan oyuncu

Son olarak 'Doğduğun Ev Kaderindir' dizisinde rol alan Hülya Duyar, Cem Yılmaz’la reklam filmi çekerken fenalaştı. Daha sonra gittiği tatilde de baygınlık geçiren oyuncunun beyninde büyük bir tümör tespit edildiği öğrenildi. Bugün ameliyata alınan oyuncu Hülya Duyar'ın operasyonu başarılı geçti. Duyar'ın sosyal medya hesabından açıklama yapıldı.

Doğduğun Ev Kaderindir' dizisiyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Hülya Duyar'ın beyninde tümör olduğu ortaya çıkmıştı. Bugün ameliyata alınan Duyar'dan güzel haber geldi.

AMELİYATTAN ÇIKTI 
51 yaşındaki oyuncunun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Hülya'mız ameliyattan çıktı. Prof. Dr. Uğur Türe, ameliyatın çok başarılı geçtiğini belirtti. Hepinize bu süreçte gönderdiğiniz tüm iyi dilekler için çok teşekkür ediyoruz" denildi.


"RABBİM SENİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN" 
Oyuncu Burcu Binici de Instagram'dan, Hülya Duyar ile çekilen bu karesini, "Rabbim seni başımızdan eksik etmesin. Annem... Hocam... Çok şükür ameliyattan sağ sağlim çıktı. Dua eden, arayan ve soran herkesten Allah razı olsun" notuyla yayınladı.

Öte yandan ünlü oyuncu Hülya Duyar, ameliyata girmeden önce meslektaşı Bahtiyar Memili ile görüntülü konuşma yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.