Huysuz virjin kimdir? ÖLÜM NEDENİ belli oldu

Huysuz virjin kimdir? ÖLÜM NEDENİ belli oldu

HUYSUZ VİRJİN NEDEN ÖLDÜ! AÇIKLAMA GELDİ!

Herkesin Huysuz Virjin olarak tanıdığı Seyfi Dursunoğlu tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Son 3 gündür yoğun bakımda tedavi gören Dursunoğlu'nun ölüm nedenine ilişkin hastaneden açıklama geldi. 

 
Türkiye’de milyonlar tarafından yaptığı sahne şovlarıyla büyük beğeni toplayan Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu dün akşam tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Dursunoğlu’nun ölümüne ilişkin hastaneden açıklama geldi.

5 gündür tedavi altında olan Dursunoğlu’nun son üç gündür yoğun bakımda olduğu öğrenildi. Koah hastası olan Seyfi Dursunoğlu’nun ölümü ile ilgili hastane tarafından açıklama yapıldı.

 

 
 

ÖLÜMÜYLE İLGİLİ HASTANEDEN AÇIKLAMA GELDİ
‘Huysuz Virjin’ karakteriyle gönüllerde taht kuran sanatçı Seyfi Dursunoğlu, Acıbadem Altunizade Hastanesi’nde hayata gözlerini yumdu. Hastaneden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“KOAH hastası olan ve aynı zamanda 15 gündür hastanemizde pnömoni (zatürre) tedavisi gören değerli sanatçımız Seyfi Dursunoğlu’nu maalesef bugün saat 16:45’te kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet; ailesine, tüm sanat camiasına ve sevenlerine sabır diliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.