İbret Alınması Gereken Hadise..

İbret Alınması Gereken Hadise..

İbret Alınması Gereken Hadise..Eşimle 6 senelik evliyiz. 2 yavrumuz var. Aramızda belli bir problem yoktu.

İbret Alınması Gereken Hadise..Eşimle 6 senelik evliyiz. 2 yavrumuz var. Aramızda belli bir problem yoktu.

Sadece soğukluk vardı. Senelerdir eşimin sevgisini hiç hissedemedim. Ben onu çok seviyordum ama karşılık bulamıyordum.

Çok uğraştım ama bir türlü düzelmedi. Bir gün eşim bundan sonra boşanmak istediğini söyledi. “Neden diye sordum. Sorun ne? Beğenmediğin yanım nedir? 

E*şimle 6 senelik evliyiz. 2 yavrumuz var. Aramızda belli bir problem yoktu. Sadece soğukluk vardı. Senelerdir eşimin sevgisini hiç hissedemedim. Ben onu çok seviyordum ama karşılık bulamıyordum. Çok uğraştım ama bir türlü düzelmedi. Bir gün eşim bundan sonra boşanmak istediğini söyledi. “Neden diye sordum.Sorun ne? Beğenmediğin yanım nedir?

Bilmek istiyorum” “Bilmiyorum” dedi. “İçimde anlam veremediğim bir soğukluk var sanki. Sonra düşününce bunun şeytandan olabileceği aklıma geldi. ‘Evlerinizi kabirlere çevirmeyiniz! Muhakkak şeytan, içinde BAKARA SURESİ okunan evden kaçar!’ Müslim 780/212, Tirmizi 3036 Ertesi günden itibaren 3 gün boyunca BAKARA SURESİNİ sesli olarak açıp dinledim ama eşime bir şey demedim.Bu arada boşanma sonrasını konuşmaya devam ediyoruz.3. gün eşimi işe yolladım ve yine BAKARA SURESİNİ AÇTIM. Saat 11 gibi sure bitti. 12 seviyesi eşim aradı ve:

“Akşam boşanma işini yine konuşalım” dedi. Akşam oldu. Yemeğimizi yedik. Nasıl ağlamayalım, kalbimiz nasıl coşmasın kardeşlerim. Bu KUR’AN-I KERİM bir deva kitabı.

Her ne sıkıntınız varsa ona deva. Yeterki hakkıyla iman edelim.Yeter ki ihmal etmeyelim, unutmayalım RABBİMİZİ Ve düşündüm; Bir evde sürekli haram görüntüler izleniyorsa, sık sık klipler, çirkin sözlü müzikler dinleniyorsa, o evde ALLAH ’A SECDE edilmiyor, ALLAH’’IN ZİKRİ Klipleri, müzikleri kapatın. Evinize huzur veren bir şeyler yapın.

NAMAZ KILIN, ALLAH’I SIK SIK ZİKREDİN. SESLİ KUR’AN-I KERİM OKUYUN DİNLEYİN . ALLAH ‘A KOŞUN, ALLAH’A SIĞININ ..!Yeter ki ihmal etmeyelim, unutmayalım RABBİMİZİ Ve düşündüm; Bir evde sürekli haram görüntüler izleniyorsa, sık sık klipler, çirkin sözlü müzikler dinleniyorsa, o evde ALLAH ’A SECDE edilmiyor,

ALLAH’’IN ZİKRİ Klipleri, müzikleri kapatın. Evinize huzur veren bir şeyler yapın. NAMAZ KILIN, ALLAH’I SIK SIK ZİKREDİN. SESLİ KUR’AN-I KERİM OKUYUN DİNLEYİN . ALLAH ‘A KOŞUN, ALLAH’A SIĞININ .

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.