İbretlik bir gelin hikayesi

İbretlik bir gelin hikayesi

İbretlik bir gelin hikayesi

13 yaşındaki çocuğu .....!
Polisin yaptığı araştırmada G. O.'nun ailesi tarafından 16 yaşındaki G.K. ile evlendirildiği belirlendi. Küçük kızın kendi isteği ile G. K.'ye kaçtığı da iddia ediliyor. Bugün doğum yapması beklenen küçük kızın annesi G. O. ile damadın annesi S. K. anlatıklarına inanamıyacaksınız!

Polisin yaptığı araştırmada G. O.'nun ailesi tarafından 16 yaşındaki G.K. ile evlendirildiği belirlendi. Küçük kızın kendi isteği ile G. K.'ye kaçtığı da iddia ediliyor. Bugün doğum yapması beklenen küçük kızın annesi G. O. ile damadın annesi S. K. hakkında istismar suçundan yasal işlem başlatıldı.

13 yaşında küçük kızın durumu ile ilgili olarak açıklama yapan İzmir Valisi Cahit Kıraç, "Konuyla ilgili Menemen Kaymakamlığı ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerini inceleme yapmaları için görevlendireceğim" dedi.

Kazımpaşa Mahallesi Hisarcıklı Sokak'ta yaşayan G.O., bir yıl önce okuldan tanıştığı arkadaşı 16 yaşındaki G.K.'ya kaçtı. İki çocuk bir süre sonra evlerinin önünde yapılan düğünle aileleri tarafından evlendirildi. Ancak, yaşları için resmi nikah kıyılmadı ve küçük kızın da ailesi şikayetçi olmadığı için yetkililere bilgi verilmedi.

Çocuk yaşta gelin olan G. O., evliliğin ardından, kendisinden 3 yaş büyük olan kocası ve eşinin ailesi ile birlikte aynı evde yaşamaya başladı. Haftalar ilerledikçe küçük kızın karnı iyice büyüdü. 37 haftalık hamile olduğu belirlenen G. O., bugün evinde fenalaşınca yakınları tarafından özel bir polikliniğe götürüldü.

Buradaki sağlık görevlileri küçük kızın hastaneye kaldırılmasını istedi. Bunun üzerine G.O., özel bir hastaneye götürüldü. Burada yapılan tetkiklerin ardından doktorlar yaşı ve durumun ciddiyeti gözönüne alarak küçük kızı Konak Doğum Hastanesi'ne sevk etti. Bilgi verilmesi üzerine polis ekipleri özel hastaneye gelerek inceleme başlattı. Kızın annesi G.O. ve damadın annesi S.K., hakkında yasal işlem başlatıldı. İfadeleri alınan her iki anne, daha sonra G.O.'nun yanına gitti. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.