İcradan konut satışları başladı: 150 bin TL'ye...

İcradan konut satışları başladı: 150 bin TL'ye...

İcradan konut satışları başladı: 150 bin TL'ye...

Akbank gayrimenkul satış listesini resmi internet sayfası üzerinden yayınladı. Yayınlanan ilanlar arasında 150 bin TL’ye konut satışı ilanı yayınladı. İlanlara ihale yöntemi ile katılım sağlanabilir.

Ucuz ev almak isteyenler için Akbank icradan konut satışı listesini yayınladı. Yayınlanan ilan listesinde 120 bin TL, 150 bin TL’ye konut satışlarının başladığı görüldü. İlanda yer alan konutlara a teklif verebilmek için en yakın Akbank Şubesi’ne başvurulması, taşınmazın Başlangıç Bedelinin %10’u tutarındaki teminatın yatırılması ve şubemizde doldurulacak “AKBANK TA.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ’nin her sayfasının imzalanması gerekiyor.
 
Başvuru sırasında istenecek belgeler;
Gayrimenkul Satış Şartnamesi ve yatırılan teminatın dekontuna ilave olarak; – Gerçek kişiler için; Nüfus cüzdan fotokopisi, – Tüzel kişiler için; AKBANK TA.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ’ni imzalayan kişinin şirket yetkilisi olduğunu gösterir en son tarihli imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi ve vergi levhası fotokopilerinin şubemize teslim edilmesi gerekmektedir.

Nasıl Teklif Verebilirim?
Şube tarafından oluşturulan başvurunuz, gerekli kontroller yapılarak onaylandıktan sonra kayıtlı cep telefonunuza Gayrimenkul Satış Yönetimi Sistemine giriş için gerekli şifre gönderilecektir. Kullanıcı adı ve şifrenizle sisteme giriş yaparak teklifinizi iletebilirsiniz. (Müşterek teklif vermek isteyen taliplilerin her birinin, AKBANK TA.Ş. GAYRİMENKUL SATIŞ ŞARTNAMESİ’nde talep edilen bilgileri ve son satırında bulunan müşterek teklif vermede yetkili kişi ve telefon bilgilerini doldurarak yetkilendirmeleri gerekmektedir.)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.