İddialı Dizide Büyük şok! Bitiyor!

İddialı Dizide Büyük şok! Bitiyor!

Show TV ekranlarında izleyici karşısına geçen Kırmızı Kamyon dizisine büyük şok

Show TV ekranlarında izleyici karşısına geçen Kırmızı Kamyon dizisine büyük şok… İddialı başlayan Kırmızı Kamyon dizisi ilk bölümün ardından yayından kaldırıldı. İtfaiyecilerin hayatını anlatan dizisi Kırmızı Kamyon, 1. bölümünde reytinglerde istenilen sonuca ulaşamadı. Bu nedenle kanaldan flaş bir karar geldi. Show TV’nin açıklamasına göre, dizinin haziran ayında ekranlara geleceği belirtildi.

İtfaiyecilerin mücadelesini anlatan Kırmızı Kamyon dizisi 1 Mart Çarşamba günü ilk bölümü ile ekranlara gelmişti. Başrollerinde Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır gibi isimlerin yer aldığı Kırmızı Kamyon dizisi için Show TV’den flaş bir karar geldi.
 
REYTİNGLERDE BEKLENENİ VEREMEDİ
Kırmızı Kamyon dizisi ilk bölümünün yayınlanmasının ardından yayından kaldırıldı. Kırmızı Kamyon dizisi geçtiğimiz hafta ekrana gelen 1. bölümüyle, reyting gruplarında ilk 10 yapım arasına girememişti.

HAZİRAN’DA YENİDEN YAYINLANMAYA BAŞLAYACAK
Show TV’den yapılan açıklamaya göre, Kırmızı Kamyon dizisi yeni bölümleriyle Haziran ayında ekranlara gelecek. Kırmızı Kamyon’un yeni bölümlerinin çekimleri ise devam ediyor.
 
Kahraman itfaiyecilerin hayatlarını ve zorlu mücadelelerini anlatan Kırmızı Kamyon, 1. bölümden itibaren Haziran ayının ilk haftası yeniden ekranlara gelecek.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİ OYUNCULARI
Kırmızı Kamyon’un oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz, Ushan Çakır, Fatih Al, Tuğçe Altuğ, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Toprak Sağlam, Sümeyye Aydoğan, Ebrar Alya Demirbilek, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Efekan Can, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Hakan Altıner, Gamze Demirbilek, Yaşar Aydınlıoğlu, Mehmet Mehmetof, Kağan Uluca ve Tuğçe Karabayır yer alıyor.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- 100 bin kişinin cebine indirdiği Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 2000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.