İKİ İSME KÖTÜ HABER

İKİ İSME KÖTÜ HABER

İKİ İSME KÖTÜ HABER

Korona virüs salgını sonrası ekranlara dönen ve rakiplerini reytinglerde silip süpüren Müge Anlı, Ekim ayıyla itibaren reytinglerde 4 basamak geriledi. Programında yaşanan olaylarla son günlerde geniş toplum kesimi tarafından tepki gören Esra Erol ise son sıralarda yer aldığı listeye bile giremiyor.

 

Korona virüs salgını sonrası ara verdiği Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla ekranlara dönen Müge Anlı, reytinglerde rakiplerini silip süpürmüştü. Anlı’nın Eylül ayındaki reyting başarısında ise ciddi bir düşüş yaşanıyor. Eylül ayında genel olarak Total’de 3.sırada, AB ve ABC grubunda 5. sırada yer alan Müge Anlı, Ekim ayıyla itibaren Total ve ABC grubunda 7.sıraya, AB grubunda ise 8.sıraya geriledi.

Müge Anlı’nın onca yaşanan olaylara ve tehditlere rağmen Aleyna Çakır dosyasının üzerine gitmesi takdir toplarken reytinglerde neden düşüş yaşadığı ise anlaşılamadı.

ESRA EROL LİSTEYE BİLE GİREMİYOR

Esra Erol ise programında yaşanan ve geniş toplum kesimi tarafından tepki gören olaylar sonrası Eylül ayında sadece Total’de listeye girebilen Esra Erol, Ekim ayıyla beraber reytinglerde ilk 10’a bile giremiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.