İKRA NUR

İKRA NUR

SON DAKİKA! KAYIP İKRA NUR'DAN ACI HABER GELDİ! TÜRKİYE'NİN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU.

 Kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur’un cansız bedenine ulaşıldı
Son dakika haberine göre, kayıp olarak aranan 7 yaşındaki İkra Nur'un cansız bedenine ulaşıldı. 4 gündür aranan İkra Nur'un cansız bedeni dere yatağında bulundu.

Giresun’un Bulancak ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki İkra Nur Trisi’den acı haber geldi. 4 gündür aranan İkra Nur’un cansız bedeni dere yatağında bulundu.

Türkiye’nin gündemine oturan İkra Nur Tirsi’yle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 4 gün önce otlayan hayvanlara bakmaya gitmiş ve geri dönmeyen 7 yaşındaki İkra Nur Tirsi’nin cansız bedenine ulaşıldı.

ÖLDÜRÜLEREK DERE YATAĞINA ATILMIŞ
İkra Nur’un öldürülerek dere kenarına atıldığı belirlenirken, öldürme olayının nasıl gerçekleştiği ile ilgili bilgi verilmedi.


 

NE OLMUŞTU?
Giresun’un Bulancak ilçesinde, evinin yakınlarındaki bahçede arkadaşları ile oynayan Nazlı ve Serdar Tirsi çiftinin kızı İkranur Tirsi bahçede otlayan büyükbaşlara bakmaya gidip geleceğini söyledi. 7 yaşındaki küçük kızın geri dönmemesi üzerine arkadaşları ailesine haber verdi.

Küçük kızı bulmak için başta AFAD, AKUT ve Jandarma olmak üzere arama çalışması başlatıldı.

Giresun Valiliği, kayıp ‘İkranur Tirsi’ ile ilgili açıklama yaptı. Yapılan açıklamada ise “Toplam 74 hektarlık alan taranmış ancak bulgu ve emareye rastlanmamıştır. İkra Nur Tirsi’nin kaybolmasıyla ilgili her türlü ihtimal adli ve mülki mercilerce değerlendirilmekte olup arama çalışmaları gece boyunca da devam edecektir.” denildi.


 
Kayıp kızı annesi Nazlı Tirsi ise olay hakkında yaptığı açıklamada kızının ayağında pembe ayakkabı olduğunu söyledi. Olay sırasında yaşananları anlatan anne; “Ben ilçedeydim. Köye geldiğimde çocuğumu sordum bana ‘yan tarafta komşunun çocuğu ile oynuyor’ dediler. Sonra amcasına sordum ‘ben eve yolladım’ dedi. Çocuğum ortalıkta yok. Her yerde aranıyor. En son üzerinde pembe ayakkabı ve taytı vardı. Görenler bize haber versin” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.