İLANLA ÖĞRETMEN ARANIYOR!

İLANLA ÖĞRETMEN ARANIYOR!

İLANLA ÖĞRETMEN ARANIYOR!

İLANLA ÖĞRETMEN ARANIYOR!
İkizdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından caddelere asılan el ilanlarıyla13 branşta öğretmen aranıyor. 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında İlçedeki Okullarda öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla Ders Ücreti karşılığı öğretmenler aranıyor.

RİZE ikizdere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından caddelere asılan el ilanlarıyla13 branşta öğretmen aranıyor.

    2017-2018 Eğitim Öğretim yılında İlçedeki Okullarda öğretmen ihtiyacını karşılamak amacıyla Ders Ücreti karşılığı öğretmenler aranıyor.

Başvuruda bulunacak öğretmenlerin Eğitim Fakültesi, Fen Edebiyat Fakültesi, İlahiyat Fakültesi ve Üniversitelerin diğer bölümlerinden lisans mezunu olması şartı aranıyor. İlçe Müdürlüğüne şahsen başvurması istenilen ihtiyaç olan öğretmenler şunlar, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, Okul Öncesi, İlköğretim Matematik Öğretmeni, Türkçe, Fen ve Teknoloji, Yabancı Dil(İngilizce),İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri, Coğrafya, Türk Dili ve Edebiyatı, Özel Eğitim, Fizik, Sınıf Öğretmeni ve Bilgisayar Öğretmeni.

    İlanda Ders ücreti karşılığı görev alacak öğretmenlere ilçede ücretsiz konaklama imkânı sağlanacağı da açıklanmış. İŞTE O İLAN:

ilanlaogretmen.jpg

memurlarahaber.com 2018 öğretmen alımlarını kaçırmamak için bizi facebooktan takip et tıkla  TWİTTERDEN TIKLA TAKİP ET

ozel.20120228222638.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum