İŞKUR 436 Akaryakıt Satış Elemanı Alınacak! Yeni İlan

İŞKUR 436 Akaryakıt Satış Elemanı Alınacak! Yeni İlan

İŞKUR 436 Akaryakıt Satış Elemanı Alınacak! Yeni İlan

İŞKUR'dan iş arayanlara güzel bir haber daha geldi. Akaryakıt satış noktalarında çalışacak satış elemanı işe alınacak. İlanla ilgili detaylar aşağıda belirtilmiştir.

İŞKUR, yeni istihdamlara yönelik personel alımı ve daimi işçi alımı haricinde yüzlerce kamu kuruluşlarına ve özel sektörde istihdam edilmek üzere yeni iş ilanları yayınladı. Yeni yayınlanan iş ilanları kapsamında onlarca sektörden yüzlerce işçi alımı yapılacak. Yapılacak olan işçi alımı ile ilgili başvurular 22 - 31 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılaması gerekiyor. 

İŞKUR'da 22 Mayıs tarih olarak personel, memur ve işçi alımı ile ilgili toplamda 56.631 açık iş ilanları bulunmakta olup bu açık bulunan iş ilanları kapsamında toplamda 200 binden fazla kişeye iş isdihdamı hedeflenmektedir. 


 İŞKUR tarafından yeni istihdama yönelik olarak iş ilanları yayınlandı. Yeni yayınlanan iş ilanlarına göre, akaryakıt istasyonlarında görevlendirilmek üzere 436 satış elemanı istihdamı yapılacaktır. İŞKUR tarafından akaryakıt satış elemanı alımı için aranan genel şartlar her bir iş ilanı için farklılık göstermektedir.


Aşağıda akaryakıt satış elemanı alımı için yayınlanan iş ilanları belirtilmektedir. İlan detaylarına ve başvuru sayfasına ulaşmak için belirtilen ilan altında belirtilen ilgili linki kullanabilirsiniz!..

436 AKARYAKIT  SATIŞ PERSONELİ ALIM İLANLARI BAŞVURU LİNKİ TIKLAYINIZ!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.