İŞKUR 9 Bin 500 TL Maaşla 1.532 Evde Paketleme İşçisi Alınacak!

İŞKUR 9 Bin 500 TL Maaşla 1.532 Evde Paketleme İşçisi Alınacak!

7 ile 9 Bin 500 TL Maaşla 1.532 Evde Paketleme İşçisi Alınacak!

 Türkiye genelinde 1532“paketleme işçisi” alımı yapılacağı belirtildi. 31 Ekim 2022 tarihinde yayımlanan ilanlar içerisinde “evde paketleme işçisi” alımı yapılacağı GÖZÜKMEKTEDİR.

Özellikle ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği evde paketleme işi adeta bir meslek haline geldi. Alile bütçesine ek gelir sağlamak veya evde çalışarak para kazanmak isteyenler bu fırsatları değerlendirmeye başladı. Ev hanımlarının yanı sıra öğrenciler, emekliler ve iş arayanlar evden çalışarak gelir elde edebiliyorlar.


Ayrıca İŞKUR’da yayınlanan bu ilanlara göre, sadece evde paketleme işçisi değil birçok fabrika, üretim merkezi ve iş yerleri de paketleme departmanında görev alacak yeni personel alımları yapmaktadır. Personel alımları genellikle 18-50 yaş aralığında, bay-bayan adaylar arasından yapılmaktadır.

 

AYLIK 7.000 İLE 9.500 TL ARASI KAZANÇ
Evde paketleme işi yaparak aile bütçesine aylık 7.000 ile 9.500 bin TL arasında ek katkı sağlanabilmektedir. İŞKUR’un desteklediği evde paketleme işinde; sabun, kıyafet paketleme, ütü paket, nikah şekeri, tel toka, kulak çubuğu paketleme ve poşet katlama gibi işler yer alıyor.


İş ilanlarına her yaş grubundan, mezuniyet fark etmeksizin bay-bayan herkes başvuru yapabilir. Bu ilanlara başvuruda bulunabilmek için gerekli bilgiler aşağıda verilmiştir.

 

İŞKUR EVDE PAKETLEME İŞ BAŞVURUSU
Evde paketleme işi yapmak isteyenler öncelikle en yakın İŞKUR şubelerine müracaat etmeleri gerekiyor. İŞKUR şubelerine giderek evde ek iş başvuru formunu doldurulup, yetkili aracılığıyla sisteme kayıt ediliyorsunuz. Adayların adres ve iletişim bilgileri de meslek danışmanı tarafından sisteme kayıt ediliyor.

İŞKUR evde paketleme işi kaydı yapıldıktan sonra kişiye uygun evde paketleme işi geldiğinde cep telefonuna SMS ile bilgilendirme yapılıyor. Gönderilen SMS doğrultusunda işi kabul edenler hemen para kazanmaya başlıyor.

Paketleme İşçisi alım ilanlarını görüntülemek için: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=22893

KAMUDA İŞ SAHİBİ OLMAK İÇİN;

1- Youtube TYP ve kamu iş ilanları kanalımıza tıklayın hemen abone olun

2- Android uygulamızı indirin kamuda iş ilanlarını cep telefonlarınıza ücretsiz bir bildirimle gönderelim. iş ilanlarını kaçırmayın tıklayınız

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.