İŞKUR iş ilanları ile hastanelere 70 personel alımı yapılıyor.

İŞKUR iş ilanları ile hastanelere 70 personel alımı yapılıyor.

Hastaneler en az ilkokul mezunu personel alımı başvuruları sadece 2 gün sürecek.

İŞKUR iş ilanları ile hastanelere 70 personel alımı yapılıyor.

İŞKUR TYP kapsamında alınacaklarla alacaklı olarak 16-17 Kasım tarihlerinde sadece başvuru alınacak. Alım İl Sağlık Müdürlüğüne yapılacak. Yapılan alım sonrası İl Sağlık Müdürlüğü hastanelere dağıtım yapacak.

TYP Personel Alımı Şartları

En az ilkokul mezun olması, 18 yaşını doldurmuş ve 45 yaşından büyük olmaması istenmektedir. Emekli olmamak, şoför alımı için B sınıfı ehliyet sahibi olması gerekmektedir. TYP kapsamlı alımların tamamında ikamet şartı zorunluluğu bulunuyor.

TYP İŞ İLANLARINA KİMLER BAŞVURABİLİR? KİMLER BAŞVURAMAZ

İŞKUR tarafından düzenlenen bir kurs veya programdan (girişimcilik eğitim programı ve çalışanların mesleki eğitimi hariç) yararlanmış olan işsiz 6 ay geçmeden TYP'ye başvuramaz.

Mazeretsiz olarak TYP'den ayrılanlar veya kendi kusuru nedeniyle ilişiği kesilenler, son yararlanma tarihi üzerinden 24 ay geçmedikçe yeni bir TYP'ye başvuramaz. Yararlandığı TYP bittikten sonra Kurum tarafından teklif edilen niteliklerine uygun en az üç iş teklifini mazeretsiz olarak kabul etmeyenler, son yararlanma tarihi üzerinden 24 ay geçmedikçe yeni bir TYP'ye başvuramaz.

Herhangi bir kurs ya da programa katılmama yönünde yaptırım uygulanan kursiyer veya katılımcı yaptırım süresince TYP'den de yararlanamaz. Devam ettiği bir TYP ile mazeretli ya da mazeretsiz ilişiği kesilen katılımcı aynı TYP'ye tekrar katılamaz.

TYP süresince 14 gün ücretsiz izin kullanabilmektedirler. Ücretsiz izin kullanılan dönemde katılımcıya herhangi bir ücret ödenmez.

işte ilan metni

typ-hastanelere-personel-alimi.jpg

Alım Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir. Sadece Eskişehir'de ikamet edenler başvuru yapabilecek.

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.