İşkur Kamuya Kadrolu Kura ile 1500 işçi alımı gerçekleştirecek.

İşkur Kamuya Kadrolu Kura ile 1500 işçi alımı gerçekleştirecek.

Adalet bakanlığı Ve Ceza ve tevkif evleri genel müdürlüğü kendi birimlerinde çalıştırılmak üzere 1500 işçi alımı gerçekleştirecek.

 Adalet bakanlığı Ve Ceza ve tevkif evleri genel müdürlüğü kendi birimlerinde çalıştırılmak üzere 1500 işçi alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURU BİLGİLERİ

Adalet bakanlığının yayınladığı beden işçisi alımı ilanı son başvuru tarihi 08.03.2021 olarak açıklanmıştır.

Başvuru yapmak isteyen bütün bay ve bayan kişileri İŞKUR sitesi üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor.
 
Bu nedenle İŞKUR sitesine şifrenizi kullanarak giriş yapınız. Daha sonra İŞ İLANLARI kısmında İŞYERİ ÜNVANI kısmına ADALET BAKANLIĞI yazın ve ARA butonuna basınız.

aşağıdaki linki sağ tıkla kopyala yeni sekmede aç

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR

1 -  1500 Beden İşçisi ilanına başvuracak bütün bay ve bayan vatandaşların Türk vatandaşı olması gerekmekte.

2 -  1500 Beden İşçisi ilanına başvuru işlemi yapmak isteyen bütün şahısların kamu haklarından mahrum olmaması gerekiyor.

3 -  1500 Beden İşçisi ilanına başvuracak tüm şahısların affedilmiş olsalar dahi devletin ve ülkenin güvenlik işlemine karşı her hangi bir suç işlememiş olması lazım.

4 - 1500 Beden İşçisi ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün kişilerin devletin Anayasal düzeni yıkmaya çalışmak ve devletin işleyişine karşı suçlar işlememiş olması gerekiyor.

5 - 1500 Beden İşçisi ilanına başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün kişilerin kadrolar için aranmış diğer başvuru özelliklerini taşıması gerekmekte.

6 -1500 Beden İşçisi ilanına başvuru yapacak olan şahısların duyurusu yapılmış olan kadrolar için mezun olunan okullar nedeni ile eğitim şartını taşıması gerekiyor.
 
7 - 1500 Beden İşçisi ilanına başvuru işleminde bulunacak olan şahısların Yapılacak olan Güvenlik Soruşturmalarının ve Arşiv Araştırmalarının sonuçlarının olumlu olması gerekmekte.

8 - 1500 Beden İşçisi ilanına başvuru işleminde bulunacak bütün şahısların yasa dışı örgütlerin propagandasını yapmamış olması gerekiyor.

9 - 1500 Beden İşçisi ilanına başvuru yapmak isteyen vatandaşların yasadışı örgütler ile eylem birliği içinde bulunmamış olması gerekiyor.

KOLAY İŞ BULMAK İÇİN 4 ŞEY YAPIN!

  1. 1- 30 Bin Personel Alımını kaçırmamak için hemen buraya tıklayıp Türkiye'nin En iyi Youtube iş ilanları kanalına abone olup Bildirim zilini açın!
  2. 2- Türkiye'nin En iyi Cep uygulamasını indirin iş ilanlarını ücretsiz cebinize iletelim!
  3. TÜRKİYE'NİN EN İYİ İŞ İLANLARI TELEGRAM GRUBU. 1000 KİŞİ ANLIK YAZIŞIYOR HİÇBİR İŞ İLANINI KAÇIRMIYOR TIKLA SENDE ARAMIZA GEL
  4. FACEBOOKTA TÜRKİYENİN EN İYİ TYP VE İŞ İLANLARI KPSS MEMUR ALIMLARI GRUBU TIKLA SENDE ARAMIZA GEL

İlgili Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.