İŞKUR'dan Evde Çalışarak Ayda 800 TL Maaş İmkanı

İŞKUR'dan Evde Çalışarak Ayda 800 TL Maaş İmkanı

İŞKUR'dan Evde Çalışarak Ayda 800 TL Maaş İmkanı

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından yeni bir proje hayata geçriliyor. Bu proje kapsamında 12 milyon ev kadınına gelir elde imkanı veriliyor. Buna göre kadınlar çalışma hayatına katılacak ve gelir elde edecek.

KURUMA GİDEREK KAYIT YAPTIRILACAK

Kadınlar Kurum'a giderek iş ve meslek danışmanları aracılığıyla kayıt yaptırabilecklerdir. Sisteme kayıt yaptırdıktan sonra eğitim sertifika ve belgeler dikkate alınarak kadınlara uygun ,şler SMS yoluyla iletilecektir.


 
3 - 4 SAAT ÇALIŞMA İLE 800 TL GELİR
Kadınlar Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile evden çalışarak aile bütçesine katkıda bulunabilecek. Buna göre kadınlar günlük 3-4 saat çalışmayla, 600-800 lira gelir elde edilebilecek.

Yapılacaklar arasında, 'nikah şekeri, bitki çayı paketleme, sabun, tel toka kutulama, kulak çubuğu ambalajlama, poşet katlama işi, cetvel seti hazırlama, küpe arkası, takma, tırnak kutulama, mandal montajı, gömlek yakası dikme, peçete halkası yapma, takı tasarım' gibi işler yer alıyor.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresinde yer alan açık iş ilanları bölümünde kadınların yapabileceği ve evden çalışarak yapılabilecek işler görüntülenebilir. kayıt yaptırmak sureti ile iş imkanına ulaşabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum