İstanbul Adalar Belediyesi SYDV Taşeron İşçi Alım ilanı

İstanbul Adalar Belediyesi SYDV Taşeron İşçi Alım ilanı

SYDV Taşeron İşçi Alım ilanı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına Büro Görevlisi Alımı. Son Başvuru : 03.12.2018

İl İSTANBUL İlçe ADALAR Alınacak Sayı 1

Çalışma Şekli BELİRSİZ SÜRELİ Ünvan BÜRO GÖREVLİSİ

Açıklama - Windows,Word, Excel, Powerpoint,vb programlar. 

- Aday vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmalı 

- -4 Yıllık yükseköğrenim kurumlarının herhangi birinden mezun olarak lisans diplomasına sahip olmak. -Aday Vakfın bulunduğu İlçe sınırları içersinde son altı aydır ikamet ediyor olmalı ve İlçe sınırları içersinde ikamet ettiğini nüfus müdürlüğünden alacağı adres bilgileri raporu ile belgelemek.

-Bilgisayar programlarını ( Windows,Word, Excel, Powerpoint,vb programlar) kullanıyor olmak ve yeterlilik durumunu gösteren belgeye sahip olmak. -ÖSYM tarafından Lisans mezunları için yapılan Kamu Personeli Seçme Sınav Türü KPSSP3 puan türüne göre en az 60 puan almak. -18 yaşını bitirmiş 35 yaşını doldurmamış olmak. -Askerlik görevini yapmış olmak. -T.C. vatandaşı olmak. -Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak.

-Kamu haklarından mahrum bulunmamak. -Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile;kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına yada affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar,Anayasal düzene ve düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık,dolandırıcılık,sahtecilik,güveni kötüye kullanma,hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma,edimin ifasına fesat karıştırma,suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak. -Görevini yapmasına engel olabilecek süreklilik arz eden fiziksel ve ruhsal hastalık yada sakatlık ile özrü bulunmamak. -Mülakat komisyonun alınması yönünde Mütevelli Heyetine görüş bildirdiği personel için Mütevelli Heyet alıp almama konusunda serbesttir.

TÜM PERSONEL - MEMUR- KPSS İLANLARI CEBİNE ÜCRETSİZ GELSİN HİÇBİR İLANI KAÇIRMA TIKLA

KPSS VE PERSONEL-İŞÇİ- MEMUR ALIMLARINI KAÇIRMAMAK İÇİN RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZA TIKLA BEĞEN

FACEBOOK MEMUR PERSONEL ALIMLARI GRUBUNA ÜYE OLMAK İÇİN TIKLA

 KPSS GELİŞMELERİ PERSONEL ALIMLARI TWİTTERDE TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.